Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi koliban hogyan lehet maszturbálni privátban?
Figyelt kérdés
szept. 21. 16:59
1/11 anonim válasza:
Ott ez közös tevékenység lesz, a szobatársak idővel egymásnak eresztik le a fáradt gőzt.
3/11 anonim válasza:
Ott van annyi fiatal és te egydül akarod csinálni?!
4/11 anonim válasza:
Vagy nem mész be egy olyan órára, amikor minden más szobatársad órán van, vagy éjszaka a zuhanyzóban, esetleg bármikor a nem túl romantikus wc-n.
5/11 anonim válasza:
Én mérnöki szakon tanultam, és egyik évben a szobatársam valami bölcsész szakos volt, szerda esténként már ment is haza, számára véget ért a hét.. :D meg olyan is volt, hogy csak hétfőn jött vissza vasárnap helyett. Így a hét felében egyedül voltam mindig a szobában.
Következő évben már direkt kértem, hogy vele lehessek egy szobában :D
6/11 anonim válasza:
Én mindig akkor mentem zuhanyozni, amikor masok nem igazán. Éjfél után vagy kora reggel. És akkor bealltam az egyik fülkébe és gond nélkül kivertem zuhany közben. :D Kellemesebb mint a wc-ben. Vagy ha egyedül maradsz a szobában. De mikor kicsit távolabb aludtunk egymástól a szobatarsammal, akkor megoldottam a takaró alatt is egy hang nélkül. :D
8/11 anonim válasza:
Amikor nincs ott a szobatarsad, vagy a mosdoban, vagy zuhany kozben ha nincsenek
9/11 anonim válasza:
ugyan úgy mint középsulis koliba csináltam / csináltad
wc ( bár az eléggé lehangoló) zuhany alatt, vagy este ha nagyon kanos vagy és tudod hallkan csinálni akkor takaró alatt
meg van amúgy olyan is hogy egyedül vagy a szobába és ki tudod csapni gyorsan, az a legjobb
10/11 anonim válasza:
Mikor egyetemista voltam akkor mindig addig vertem ki amég nem volt ott szobatárs, ritka hogy pont egyszerre van minden órátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!