Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire hátrány ha egy 30-as...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány ha egy 30-as évei végén járó férfi a korához képest elég tapasztalatlan szexuális téren?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már szűz de összesen eddig csak 3-4 nővel szexeltem csak, nagyon kevés pózt próbáltam ki, csak a misszionárius és a lovaglót, valamint a személyiségemből fakadóan is nehezen tudok kezdeményezni, irányítani. Ez nagyon nagy hátrány a nőknél ismerkedésnél, illetőleg szexuális téren?

Külsőre amúgy nincs probléma velem, sportos, edzett vagyok.

#szexualitás, tapasztalatlanság, hátrány
szept. 18. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Ha nő lennél, akkor sokan a 3-4 partner miatt is azt mondanák, hogy r…nc vagy.

Ha férfi vagy, akkor a 3-4 partner alapján lúzernek fognak titulálni.

Mások véleménye nem számít. Teljesen mindegy milyen vagy, mit teszel, hogyan élsz, mindig lesz valaki, aki beléd köt.

Ha találkozol azzal a valakivel, akinek így vagy tökéletes, hidd el, annak nem fog számítani semmi, csakis TE.

Ám ha fejleszted magad, olvasol, próbálkozol, ismerkedsz, akkor minden rendben lesz veled.

Én 41 éves nő vagyok, és életemben egyetlen partnerem volt. Annak is már két évtizede. Hozzám képest igenis nagyon jó vagy 😉

szept. 18. 10:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es az őszinteséged és a részletesen kifejtett válaszod.
szept. 18. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Tehát van egy normális mennyiségű tapasztalatod és a mai idióta társadalom miatt kevésnek érzed.

Képzeld, én 41 vagyok és a feleségem előtt összesen 3 nővel voltam csak. Mégsem szégyenkeztem soha.

Tök normális vagy, ne izgulj!

szept. 18. 11:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as a válaszod. Nem tudom hogy normális-e ez a tapasztalat amivel én rendelkezem ebben a korban. Legtöbb ember a 30-as éveire, már túl van 5-6 vagy lehet még több komoly párkapcsolaton, nálam ez igazából egyetlen egy és 2-3 rövidebb ideig tartó párkapcsolat, amit elég kevésnek érzek. De mégegyszer köszönöm a biztatást, próbálok túllépni és elvonatkoztatni a tapasztalatlanságból fakadó önbizalomhiányon.
szept. 18. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs gond vele.

Amugy meg itt gyakorin minden pasinak minimum 50 nője volt... Szóval ne ebből indulj ki. :D

szept. 18. 13:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi 5-ös, rendben. :)
szept. 18. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak szenvedés lenne vele.
szept. 18. 16:20
 8/8 A kérdező kommentje:
#7, köszönöm az őszinte válaszod.
szept. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!