Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyenlősség összefügg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlősség összefügg azzal, hogy intim részen mennyire vagytok szőrösek?

Figyelt kérdés

Van kozuletek olyan aki nem borotvalja a fanszorzetet, ugyanakkor lattak mar meg zuhanyzoban/ oltozoben / nudista strandon stb., es nem erezte kellemetlenul magat?

Emlekszem, meg tinedzser koromban azert voltam annyira szegyenlos, mert nagy volt a fanszorom es nem borotvaltam es nem akartam hogy mas meglassa. Valoszinu ha borotvalom akkor nem erzem cikinek. Mara persze ez megvaltozott mar nem vagyok szegyenlos, inkabb csak erdekel a feltett kerdes.

szept. 12. 21:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

Ha tehetem, meztelen strandolok, és nem érdekel, ki mit gondol a fanszőrömről. Ahogy a fitymafékemben lévő kis piercingről sem. A naturista közeg eleve sokkal elfogadóbb, de ha a horvát partokon vagyok a párommal meg a kutyámmal, és arra jön egy komplett család vagy baráti társaság, arra is teszek. Akkor inkább ők vannak zavarban, nézik mereven a földet, meg féltik a gyereküket, hogy súlyos lelki törést szenved nemiszervek látványától.

Tinikoromban meg pláne büszke voltam rá, hogy milyen szőrös és milyen korán kezdődött, mert az én időmben még az volt a menő és irigyelt és szexre érett, aki minél dúsabb fanszőrzettel bírt. Sőt, még utáltam is, hogy nekem a csík a köldökig nem elég erős, az csak később fejlődőtt ki nálam. Vettem is rá hajszeszt, azzal kenegettem, hogy erősödjön 😃. Cserébe viszont nekem volt olyan, ami másnak nem, hogy a farkamra is nő szőr, na, annak „csodájára is járt”, aki látta, mert általában nem hitték el.

Amúgy általános közegben, ahova a buta, ítélkező tömeg jár, nem szeretem feltűnően mutogatni (pl. öltözőkben), inkább diszkréten, mert nem vagyok kíváncsi mások primkó előítéleteire. Ugyanaz, mint anno 95-ben, amikor meg borotváltam, de senki más faszi, mert nem volt divat, akkor meg azért kellett takargatni, mert úgy néztek rád, mint egy perverzre.

49F

szept. 17. 16:56
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Az persze nem jut eszükbe a szülőknek, hogy a lelki törés attól keletkezne a gyerekben, hogy az ember látványát, annak természetes állapotában valami szörnyűséges, bűnös dolognak sulykolják bele. Minél inkább "védik" a csemetét az ember látványától, annál inkább megrémül, ha mégis meglát egyet. Általánosságban perverznek gondolják azt, aki nem szenved az ő komplexusuktól.
szept. 17. 20:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnél igen. Az én kérésemre nagyon szőrös lent és ez miatt nagyon szégyenlős is. De én így szeretem nagyon!!! 27/F
okt. 5. 11:34
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon szőrös,de egyáltalán nem szégyellem már,ami persze nem jelent szándékos mutogatást.L.
dec. 13. 05:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!