Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyenlősség összefügg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlősség összefügg azzal, hogy intim részen mennyire vagytok szőrösek?

Figyelt kérdés

Van kozuletek olyan aki nem borotvalja a fanszorzetet, ugyanakkor lattak mar meg zuhanyzoban/ oltozoben / nudista strandon stb., es nem erezte kellemetlenul magat?

Emlekszem, meg tinedzser koromban azert voltam annyira szegyenlos, mert nagy volt a fanszorom es nem borotvaltam es nem akartam hogy mas meglassa. Valoszinu ha borotvalom akkor nem erzem cikinek. Mara persze ez megvaltozott mar nem vagyok szegyenlos, inkabb csak erdekel a feltett kerdes.

szept. 12. 21:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem függ össze. Mi szőrösek vagyunk nővéremmel, mégsem vagyunk szégyellősek. Pont nem érdekel, hogy más mit gondol, természetes dolog, ha szőrös.
szept. 13. 08:55
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Én pont így vagyok vele még most is, nudin szégyellem, mert mindenkié borotvált én viszont sose!

szept. 13. 10:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb tizenévesen voltam zavarban a többi srác előtt mert nagyon korán serdültem. Később ez elmúlt.
szept. 13. 11:12
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

Nem hinném, hogy van összefüggés. És örülj neki, ha ilyen gondod van, mert ez egy borotválással megoldható.

Nálam inkább fordítva volt, szégyenlős voltam, és nem tudtam, hogy mennyi szőrt hagyjak meg, hogy a legjevésbé legyen ciki.

szept. 13. 13:02
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Már nem,egyáltalán nem zavar,ha szőrösen látnak. Tinikorban,amikor nyári táborba mentünk,akkor nagyon szégyelltem.
szept. 13. 14:08
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Én egyáltalán nem vagyok más srácok előtt szégyenlős, ha le van vágva lent a szőr, ha nincs.

Szerintem nem kéne egymás előtt szégyenlősnek lenni.

Ugyan az lóg mindenkinek a lábai között.

Én kórtól függetlenül, srácok előtt simán vagyok full meztelen.

25 éves srác vagyok.

szept. 14. 07:16
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Bizonyos szinten igen, aki szégyenli önmagát, és a divatnak akar megfelelni, hogy nehogy valaki beszóljon.
szept. 14. 07:31
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom miért, de én pl bátrabban pucérkodok mások előtt ha csupasz vagyok :) Azt hiszem nem érzem magam vonzónak ha lent egy dzsumbuj van
szept. 14. 13:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút szőrös pasiként egyáltalán nem vagyok szégyenlős ilyen helyeken, akkor sem ha csak én vagyok szőrös
szept. 14. 15:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szőrös és nem zavar. f
szept. 15. 17:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!