Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyenlősség összefügg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlősség összefügg azzal, hogy intim részen mennyire vagytok szőrösek?

Figyelt kérdés

Van kozuletek olyan aki nem borotvalja a fanszorzetet, ugyanakkor lattak mar meg zuhanyzoban/ oltozoben / nudista strandon stb., es nem erezte kellemetlenul magat?

Emlekszem, meg tinedzser koromban azert voltam annyira szegyenlos, mert nagy volt a fanszorom es nem borotvaltam es nem akartam hogy mas meglassa. Valoszinu ha borotvalom akkor nem erzem cikinek. Mara persze ez megvaltozott mar nem vagyok szegyenlos, inkabb csak erdekel a feltett kerdes.

szept. 12. 21:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés a fazon és a szégyenlősség között. Teljesen természetes a fazonom, de semmiféle gondot nem okoz sem öltözőben, sem nudin, de még biz' swingerekben sem nekivetkőzni :)
szept. 12. 21:23
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán kerülök olyan helyzetekbe, hogy random megláthassák, de könyörgöm, természetes dolog, aki ezen megrökönyödik, az vagy gyerek, vagy kő alatt él.
szept. 12. 21:40
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Pedig kár szégyellni, a szép szőrös vulva az a jó :) Szóval ne szégyelld magad kedves kérdező.

Nyilván sok tini nem tudja még hogy mi a jó, amiből lehetnek kellemetlen incidensek, de ha valaki tudja, akkor szerintem nem neki kell szégyenkezni emiatt, hanem inkább a tudatlannak.

szept. 12. 21:43
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem igazán. De engem pl zavar magamon, nekem sokkal esztétikusabb magamon is úgy, ha borotválva van. Őszintén szólva elég könnyű rajta változtatni, ha téged feszélyez.
szept. 12. 22:34
 5/24 anonim ***** válasza:
50%
Gimis koleszban volt egy csupasz srác, még nem szőrösödött neki, inkább az volt ciki.
szept. 12. 22:46
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

Van 1 hugom, és amikor tizen évesek voltunk, akkor ő nem volt szégyenlős előttem, pedig hatalmas szőrzete volt.

Azt persze nem tudom, h idegenek előtt is szégyenlős volt e, de strandidőszakban a bikinivonalig leborotválta, mert nagyon sok kilátszott.

szept. 12. 22:47
 7/24 he84 ***** válasza:
100%
Nem szedem, de máshol se nagyon. Bárcsak többen és jobban elfogadnák azt, ha valaki máshol se szedi, mint például a lában, hasonlóan a szőrös nemi szervhez, ugyanis azt többen elfogadják.
szept. 13. 00:37
 8/24 anonim ***** válasza:
63%

Koleszba csak nekem volt szőrös

Ezért este letrimmeltem

18/f

szept. 13. 05:46
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
Tinikorban én is szégyelltem,mert nagyon hamar és intenzíven szőrösödött.A strand zuhanyzóban mindig csodálkoztak az oszt társaim,nekem már ciki volt,így leborotváltam
szept. 13. 06:46
 10/24 anonim ***** válasza:
92%
Amikor szőrösödni kezdett nem szégyelltem,sőt büszke voltam rá,tetszett,hogy túlnő a bikini vonalán,olyan felnőttesnek gondoltam,bár pl. a szőrös lábamat már nem szerettem. Aztán cikiztek miatta,így borotválni kezdtem,majd később lett egy barátom,akinek ez nagyon bejött és miatta újra hagytam szőrösen,akkor viszont már elmúlt a szégyenérzet.
szept. 13. 07:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!