Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek gatyán keresztül nagy csomagja van, annak valószínű, hogy az átlagnál nagyobb farka van?
Figyelt kérdés
szept. 12. 19:05
1/12 anonim válasza:
Hát itt sokan azt mondják, hogy akinek hús pénisze van, annak amúgy is nagy a csomagja. De ha tényleg nagyon nagy a csomagja, akkor ha hús, vagy vérpénisze, vagy nagy heréje, akkor valószínű átlag feletti.
Nekem például nem nagyon türemkedik ki gatyán keresztül, pedig lankadva 12-13 centi, állva pedig átlagnál kicsit nagyobb. Fazontól is függ valószínű.
2/12 anonim válasza:
Vagy push up stílusban ki van tömve! Sok kamus lúzer!
3/12 anonim válasza:
Én nem tudom, mert nő vagyok, de múltkor a metrón láttam egy negyvenes férfit, akinek nagyon durván kitüremkedett a csomagja. Nem tudnám elképzelni, hogy neki mondjuk kicsi lenne, ha cska nem ki nem tömte.
4/12 anonim válasza:
Általában szerintem igen. Ebben a nagy melegben ami volt nemrég nekem is megereszkedett és eléggé domborodott, sokszor elkaptam a pillantást, hogy megnézték. 😅 LehetViszont lehet csak a heréje nagy valami okból.
5/12 anonim válasza:
Ismeritek a mondást, nem a gáz ha krumplit teszel a gatyádba, hanem az ha hátracsúszik a nadrágban 😅
6/12 anonim válasza:
Egy szép nagy csomagot megnéznék :)
7/12 anonim válasza:
Valószínűleg igen
De lehet csak a heréje nagy
8/12 anonim válasza:
Mutat valaki képen nekem is egy nagy csomagot?
10/12 anonim válasza:
Van aki kitömi? 😅 Nekem eléggé látható, szűkebb farmerban, vagy feszülősebb nadrágban... én próbálom inkább takarni, de úgy látom fordítva kellene. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!