Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 4 hete kozmetikusnál feküdtem...

4 hete kozmetikusnál feküdtem 2-3 órán keresztül és végig jött rám a klíma balról. Estére már éreztem a bal oldalon a nyakamon a nyirokcsomót hogy érzékeny és nagyobb is talán. Ez azóta sem változott, tömött, nagyon aggódom, lehet hogy limfóma?

Figyelt kérdés
aug. 25. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Lehetseges, de mit kerestel 2-3 oran keresztul a kozmetikusnal??
aug. 25. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha előtte nem volt ott és ezután tapasztaltad biztos, hogy nem limfoma. Rád ment a hideg. Lehet huzatot kapott a füled vagy az arcüreged, esetleg a mandulád.

A limfománál nem fáj a nyirokcsomó, éjszakai izzadással és lázzal jár. Illetve folyamatosan növekszik. Sajnos ismertem limfomas beteget.

Van, akinek hónapok után húzódik vissza.

Nekem az állam alatt, a kulcscdontok fölött és a hónaljamban is vannak apró nyirokcsomók. Azt mondták raktívak. Kiderült, hogy gócos a fogam es a mandulám. Ott vannak már kb 1 éve. A fogamat 4 hónapja a mandulámat 6 hete vették ki. Ha aggódsz, menj el dokihoz.

Megertem a félelmed, én is nagyon aggódtam, sőt még most is néha. Doki csináltat egy verképet meg megnézi a csomódat.

aug. 25. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy csomó mindent érezhetsz a nyakadon. Úgy mentem gégészetre, hogy dudorokat érzek mindenhol. Tök máshol, másképp tapintotta ki a nyirokcsomókat. Amit érzel, simán lehetnek a szalagok, inak stb
aug. 25. 23:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
aug. 26. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!