Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy ha megkívántam a párom a lányát?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tudatos és nem voltak ilyen törekvéseim, de megkívántam a párom lányát aki már felnőtt 19éves nő és ráadásul még párkapcsolata is van egy nálam idősebb férfival. Én 29 vagyok, a lány 19, de mostanában azt érzem sokszor, hogy kívánom őt és néha érzek arra utaló jeleket, hogy ez talán kölcsönös lehet.
Kérlek titeket csak olyan írjon akinek van hasonló tapasztalata!!! Egyáltalán nem tudatosan indult, csak egy kósza felvillanás volt és már ott tartunk, hogy nagyon, de nagyon finoman flörtölünk néha.
szept. 12. 18:49
21/26 anonim válasza:
Ne csodálkozzunk ha a mai kisp.csák kirkják mindenüket!! Has kint, csöcs kint, segg kiemelve leggingsel stb, krvának vannak sminkelve, stb stb!
22/26 anonim válasza:
21.: Húha.. valakinek semmi nem jött össze még az életben ami a pin@t illeti. :D :D
23/26 anonim válasza:
Húha, egy nőnek aztán nagyon kell a pina. arra nem gondoltál hogy nem csak férfiak írhatnak választ?
24/26 anonim válasza:
23.: Így még rosszabb mert irígykedésről szól mind a két válaszod.
25/26 anonim válasza:
Ha úgy, akkor nem kap pinát incel, ha így akkor irigykedés. Annyira sablon ez már.. 🤣
26/26 anonim válasza:
Nekem nem baj. Ameddig nem engem akarsz farkalni, nekem mindegy kire vágysz. Dagadt az anyja is?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!