Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy ha megkívántam a párom a lányát?
Egyáltalán nem tudatos és nem voltak ilyen törekvéseim, de megkívántam a párom lányát aki már felnőtt 19éves nő és ráadásul még párkapcsolata is van egy nálam idősebb férfival. Én 29 vagyok, a lány 19, de mostanában azt érzem sokszor, hogy kívánom őt és néha érzek arra utaló jeleket, hogy ez talán kölcsönös lehet.
Kérlek titeket csak olyan írjon akinek van hasonló tapasztalata!!! Egyáltalán nem tudatosan indult, csak egy kósza felvillanás volt és már ott tartunk, hogy nagyon, de nagyon finoman flörtölünk néha.
Gondolom, 40 körüli a párod. Sajnos a lánya már az a korosztály, aki jobban illik hozzád korban, mint a párod. Tudom, hogy ez szarul hangzik, de 30 éves koromban még nekem is jött össze 19 éves lány.
Nyugodj bele, hogy ezt a ziccert elengeded. Csak bajt fog rád hozni, ha összefekszel vele.
Hasonló szituban, akárkinek lehetne akármilyen tapasztalata, semmit nem tudunk sem rólad,sem a párodról, hogy hogyan viselné, és hogy a hármótok viszonya, kinek kivel hogyan alakulna. Látod, még te sem látod át (különben nem tetted volna fel a kérdést) akkor mi hozzászólók, hogyan? Többféle kimenetele lehetne a dolgoknak, lehet hogy anya-lánya elkezdene egymásra fújni, lehet hogy hármasban is nyomhatnátok, lehet hogy az anyja elhagyna, és ott maradna a lánya, de az is elképzelhető hogy két szék közé esnél! pláne hosszabb távon.
Nem tudjuk hogy nyitott kapcsolatban vagytok-e a pároddal, még ha igen is,azért a lányával, lehet nem tetszene neki, pláne ha szimpatikus is neki a lány barátja. Azt sem tudhatod hogy a lány barátja hogyan reagálna a dologra.
Én azt gondolom hogy a férfi az férfi, és a nő az nő. Én 35 éves vagyok, de 80 évesen is ugyanúgy tetszene egy csinos fiatal lány, vagy egy csinos 40 év körüli nő, úgy mint most. Az emberek nagyon eltérőn, széles skálán kezelik/látják ezeknek a dolgoknak a komolyságát.
A személyes véleményem/hozzáállásom nekem is hasonló, mint a másodiknak. Lehet hogy nagyon szép a lány, meg tudom hogy a mai világban az ismerkedés sem egy könnyű dolog, én is lakótelepen lakom, és annyi ember van az utcán kb mint egy faluban. Láttam már szép csajokat a környéken, de 99%-ban kb csak egyszer....... Sok a kamus ismerkedős oldal is, aki véletlenül rád ír, azoknak is a nagyobb része egy nyomorult képet nem tölt fel magáról. Egy nőre is sokkal másabb hatással van az, ha személyesen próbálkozol be nála, mintha az interneten, mindegy hogy a valóéletben a büdös életben nem találkoztatok volna egymással, stb-stb.........de én is úgy érzem, a SAJÁT szemszögemből, hogy ha lenne párom, akkor a lányával is?....még ha csak nem is az enyém, sőt, neki is csak a nevelt lánya lenne..... az is már úgy valahogy furcsán venné ki magát, de érdekes hogy ha a helyedben lennék és úgy várnának haza hogy mindketten meztelenek lennének, akkor már lehet hogy tetszene a dolog.........Amíg nem történik erőszak és egyéb bántalmazás, a négy fal, azokra tartózik, akik benne élnek.
Én a te helyedben valószínűleg jobban feltudnék mérni bizonyos dolgokat, de egyértelműen én sem tudhatnék mindent biztosra. Nem én ismerem a párodat és annak lányát. Ugyanazok a dolog is gyengíthetnek, vagy éppen erősíthetnek meg egy kapcsolatot, illetve ugyanúgy lehetnek rá semleges hatással. Sokat tud számítani, még az is hogy mennyire vagy szenvedélyes/jó/odaadó az ágyban. Sok nő nem szívesen veszítene/hagyna el hogy olyan férfit, aki többszöri, vagy pláne egymásutáni sorozatos orgazmust tud okozni neki, ez is több minden összetevője lehet............vagy csak szimplán beveri két percre, és még azt leszámítva sem érzéki az ágyban. Vagy valamilyen formában, egy orális, és egy rendes szex között is lehet/lehetne valamiféle különbséget tenni, hogy azt sem feltétlenül mindenki, egyforma mércével ítéli meg a saját szemszögéből, hiszen mondjuk egy orális szexből jó eséllyel még nem született gyerek, illetve a nemi betegséget sem lehet kapni tőle, mint a rendes szextől......ehhez képest sokaknál már egy csók is megcsalásnak számít.
BOCSÁNAT, lehet hogy csak összezavartalak, és látod, ez is érdekes, hogy milyen természetes dolognak tűnik az, hogy sokfélék vagyunk, mindenki azt gondolná, hogy ezt mindenki tudja, sima közhely............csak ugye ez kb az összes létező emberi és emberrel kapcsolatos dologra igaz.........A tapasztalat meghatározhatja az ember bizonyos látásmódját a dolgokkal kapcsolatban, de ettől függetlenül, sok ember tapasztal más-más dolgokat ugyanazok dolgok által, mint sokan mások, akár a másikon múlik, akár a társadalmon, akár rajtad is stb-stb.....
Ilyenkor kicsit kijön belőlem az, hogy szívesen lennék egy, a szülők és média által agyontolt/ismert forgatókönyvíró, amiből tanulni is tudna a társadalom, bizonyos dolgokból többet két óra alatt, mint az iskolában évek alatt, de én is csak EGY ember vagyok a 8 milliárdból, belesüllyedve a homály feledésébe.
Semmi gáz
Amúgysem a tiéd. Egy férfi még akkor is megkívánja ha akarja ha nem, ha a sajátja is. főleg ha csinos szép.
Szerintem meg mozdulj rá. Ha úgy érzed hogy jelez akkor az nem véletlen. Ha van pasija, akkor ő sem szerelmet akar tőled. A szex meg csak szex: öröm, élvezet, orgazmus. Ha kihagyod mindig bánni fogod.
S igen, vagyok ilyen helyzetben, bár nem a lányommal vagy mostohalányommal, hanem a egy ismerős lánnyal, aki házas. 18 évvel fiatalabb nálam mégis olykor-olykor annyira vágyunk egymásra, hogy egyszer ennek nem tudtunk nemet mondani. Nem rendszeres, de időnként megtörténik. Semmiért nem adnám azt, hogy ez így alakult.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!