Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek baj, hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, hogy ha megkívántam a párom a lányát?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem tudatos és nem voltak ilyen törekvéseim, de megkívántam a párom lányát aki már felnőtt 19éves nő és ráadásul még párkapcsolata is van egy nálam idősebb férfival. Én 29 vagyok, a lány 19, de mostanában azt érzem sokszor, hogy kívánom őt és néha érzek arra utaló jeleket, hogy ez talán kölcsönös lehet.

Kérlek titeket csak olyan írjon akinek van hasonló tapasztalata!!! Egyáltalán nem tudatosan indult, csak egy kósza felvillanás volt és már ott tartunk, hogy nagyon, de nagyon finoman flörtölünk néha.

szept. 12. 18:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha kölcsönös a vonzalom akkor nem baj. De a párod nem fog örülni neki.
szept. 12. 18:57
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Apukám, rám rám mozdult a neveltlányom 16 évesen úgy hogy egy igen csak pasi stresszor volt. De meg sem fordult a fejemben még véletlen sem hogy hozzáérjek szexuálisan! Most jön a de! A majdnem 20 éves barátnőjére már kicsivel ezután már igen! Nyitottkapcsolatban élve, ez nem zavarta az akkori párom. Nem vagyok vaskalapos, se erkölcs csősz, meg miegyebek, de a család legyen tabu, főleg ha az gyereklány! Ne szh.rj a saját küszöbödre!
szept. 12. 19:06
 3/26 anonim ***** válasza:
90%
férfi az férfi, tesztoszteron meg dolgozik.. vezesd le máshogyan #2.essel egyetértek
szept. 12. 21:32
 4/26 anonim ***** válasza:
86%
Az ösztönök már csak ilyenek, ezzel önmagában nincs gond. Bibi akkor van, ha az ember úgy viselkedik mint aki még nem jött ki az ősember barlangjából és nem tudja magát kontrollálni akkor amikor kellene.
szept. 12. 21:43
 5/26 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok verjem ki a fejemből inkább? Még akkor is ha fix ott az alkalom?
szept. 12. 21:45
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
szerinted ez helyes lenne? ésszel gondolkodj szerintem ne a *farkaddal*
szept. 12. 21:49
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan anya-lánya áthallásos.

Szerintem inkább a csajszi barinőjére izgulj rá, a mostohalányod felejtsd el.

szept. 12. 22:07
 8/26 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az ilyet nem lehet csak úgy kiverni a fejedből. Ez nettó szívás szitu.
szept. 14. 01:07
 9/26 A kérdező kommentje:
Én is így érzem.
szept. 14. 07:12
 10/26 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves korában szült a párod? 8? Vagy idősebb nálad a csajos egy tízessel?
szept. 15. 07:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!