Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktatok olykor bugyi nélkül mászkálni az utcán?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, aki egyáltalán nem szeret bugyit viselni?
Persze úgy értem, hogy nadrág van rajtatok😄
szept. 10. 14:18
1/22 anonim válasza:
Nadrág alá semmi értelme nem venni bugyit. Nyáron,szoknya alatt volt már,hogy nem viseltem.
4/22 anonim válasza:
Szoktunk.
A melltartót mindenki látja.
A bugyit nélküliséget csak az akit alkalmasnak gondolunk rá. ;)
7/22 anonim válasza:
Igen nadrág alá nem nagyon szoktam de volt hogy nyáron egyberuha vagy szoknya alá se vettem
8/22 anonim válasza:
Farmer alá mindig veszek, meg akkor is ha megvan. De nyáron mikor nagyon meleg van elő fordul hogy nem veszek bugyit és melltartót a ruhám alá. Edzéshez nem szoktam felvenni, kényelmesebb nélküle.
9/22 anonim válasza:
Nadrág alá veszel mindig, mert nem akarod összekenni / naponta mosni. Szoknya alá attól függ. Ha BKV-znod kell, vagy leülni valahova akkor praktikusabb ha van bugyi rajtad. Ha csak leugrassz a boltba valami könnyű ruciba, vagy jössz haza a strandról akkor nem feltétlenül kell.
10/22 anonim válasza:
Nyáron előfordul hogy nem húzok, se bugyit se melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!