Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért érzem magam feszengve a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam feszengve a szex gondolatától ha nem igazán változott semmi drasztikusan és eddig élveztem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyre gyakrabban érzem magam nagyon feszülten a szex gondolatától. A párommal régóta együtt vagyunk és kétszer amikor észrevette megálltunk megölelgetett, kicsit elterelődött a téma és később jól éreztük magunkat nem volt semmi baj. Egy nagyon stresszes év miatt eléggé lecsökkent a libidóm és egyedül már soha nem is csinálok semmit, úgy éreztem hogy a párommal már egyre jobban kezdünk lenni de most néha ilyen furcsa szorongás lép fel és kétszer már akkor is megtörtént amikor arra gondoltam hogy egyedül csinálok valamit. Az egész testem befeszül és mindennel tiltakozik. Volt már valaki ilyen helyzetben? Miért lehet ez?:(
szept. 8. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Ezt szerintem szakemberrel kellene megbeszélned, mi így látatlanban nem tudhatjuk.

Mindesetre nekem is volt ilyen, hogy lecsökkent a libidóm és a szexre is kicsit undorodva gondoltam, ami megijesztett, mert ilyen soha nem volt. Egy idő után viszont rájöttem, hogy nem a libidóm csökkent le, hanem nem kívántam már a páromat szexuálisan :( Más férfiakkal el tudtam volna képzelni a szexet. (Soha nem csaltam meg a párom!!)

De ez csak az én esetem. Ezer oka lehet még ezeknek.

szept. 9. 01:02
 2/2 anonim ***** válasza:
65%

Valszeg meg nem vagy tul teljesen a stesszes idoszakon meg most cseng le a vege.

Beszelj a paroddal h mit erzel. Mi a gond. Kicsit sodrodj az arral. Legyen sok oleles csok simogatas ami nem szexre megy. Csak ugy van magatol.

szept. 9. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!