Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok láttatok már a strandon, rövidnadrág mellett kilógó farkat?
Figyelt kérdés
Ahogy ült vagy feküdt a pasi?szept. 8. 15:23
1/10 anonim válasza:
Láttam, ahogy nekem is volt már bikinim félrecsúszva. Semmi extra…
2/10 anonim válasza:
Farkat nem, csak zacsit. Hatalmas heregolyóval. :D
3/10 anonim válasza:
Igen. Hanyatt feküdt, és az egyébként bő nadrág egyik szárában két "láb" figyelt. :)
4/10 A kérdező kommentje:
3-as. A komoly... És mit reagáltál? 😲😀
szept. 8. 15:44
5/10 anonim válasza:
Miért gondolják a pasik, hogy erre bármit is reagálni kellene? Először is, a fiatalok olyan gatyát hordanak,hogy ami abból esetleg kilóg, annak 30 centisnek kéne, hogy legyen. Az öreg bácsik kisgatyájából meg…hát na, megesik. 😀
6/10 anonim válasza:
Mindig van ilyen élményben részem..N
7/10 anonim válasza:
#3 vagyok. Igazából nem kilógott, csak annyira bő volt a nadrág (vagy vékony a lába), hogy be lehetett látni, és ott figyelt, na. :)
9/10 A kérdező kommentje:
8-as. Boxert? A strandon?🤣😀
szept. 10. 16:49
10/10 anonim válasza:
#9 Igen, rengetegen vesznek a fürdőnadrág alá boxert, főleg ha nincs benne bevarrt belső.
Én se hordtam még, de látni pár emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!