Láttatok ezen a nyáron is zokni-szandál kombós pasikat az utcán?
Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 23:08
1/13 anonim válasza:
Naná, térdig felhúzva azt a fekete zoknit mert úgy az igazi
2/13 anonim válasza:
Nagyon unalmas már ez.
Ugye értjük, hogy első ránézésre a boka villantó férfinadrágok (főképp téli) viselése is ugyanilyen furcsán hat(na, ha nem befolyásolná az megítélést a nemzetközi divatipar és az influencerek).
Az egész csak ettől függ. Tudatalatti befolyás alatt van az ízlésünk, igen az enyém is, csak valaki próbál objektíven kitekinteni és kicsit a dolgok mögé látni.
3/13 anonim válasza:
Az egyik hogy, valaki hord bokaig ero nadragot, es aztan nyaron pedig felhuzza jo terdig ero zoknit. majd jol tonkre fog menni az izuletuk. pff milyen divat ez?
4/13 anonim válasza:
En nyaron boka zoknit hasznalok, hogy szepen barnuljon le a labam, meg igy normalisabban nez ki.
5/13 anonim válasza:
Egyet, svájci üzletember volt... Próbáltam nem nagyon megmosolyogni :D
6/13 anonim válasza:
Akik lepontoztak azok tuti valamelyikben tartoznak, amiket felsoroltam xd
8/13 anonim válasza:
Hát értelme biztos több van, mint a bokavillantó nadrágoknak. Más szempont meg már a szubjektivitás kategóriájába esik.
9/13 anonim válasza:
Nem láttam idén, de engem már nem zavar. Ha így kényelmes valakinek hordja így, nehogy már azért érezze rosszul magát, mert másnak nem tetszik :-)
10/13 anonim válasza:
Ijesztő, hogy valaki ilyen szinten foglalkozik azzal, hogy mások hogy néznek ki, hogy lépten- nyomon ezt figyeli, és még egy kérdést is kiír erről. Foglalkozz a magad dolgával , nem tudom mi értelme van rosszmájúan csámcsogni idegenek öltözködési szokásain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!