Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már olyan férfit, akin nagyon nevetségesen állt a rövidnadrág?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 15:07
1/15 anonim 

válasza:

Én szinte csak olyat láttam:) Irtó kevés akinek jól áll, inkább a térd, vagy 3/4es, vagy 7/8ados:)
2/15 anonim 

válasza:

igen én is láttam már:D magamat:P nem áll jól a rövidnadrág rajtam ilyen térdig vagy térd alá érőt szoktam hordani
3/15 anonim 

válasza:

első vok megint, a másodikról eszembe jutott az, h hiába van a pasinak jó, izmos stb. lába, akkor se áll nekik jól a rövidnaci! Szerintem. Az maradjon csak a mi ruhadarabunk:)
L18
4/15 A kérdező kommentje:
Pedig lehet, hogy a másodiknak sincs rossz lába, sőt lehet, egész izmos, de nem meri felvállalni a combjai mutogatását.
2009. aug. 26. 15:34
5/15 anonim 

válasza:

Keveseknek áll jól a rövidgatya :) Kevesen is hordják...
6/15 anonim 

válasza:

Nem mondtam én hogy a másodiknak rossz a lába:) Épp oda akartamkilyukadnih lehet h tök jó, de mégse áll neki jól a rövidnaci, mert sztem nem a lábaktól függ:)
7/15 anonim 

válasza:

Nem mondtam én hogy a másodiknak rossz a lába:) Épp oda akartam kilyukadni h lehet h tök jó, de mégse áll neki jól a rövidnaci, mert sztem nem a lábaktól függ:)
8/15 anonim 

válasza:

Persze. A kövér pasikon általában elég nevetségesen áll.
9/15 A kérdező kommentje:
Pedig a kövér pasik egy részének irtóra formás, szép, izmos lábai vannak. Akkor miért áll nekik rosszul?
2009. aug. 26. 17:18
10/15 anonim 

válasza:

ha tükörbe nézek bármikor láthatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!