Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted igaz hogy a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted igaz hogy a legtöbb magyarnak komplxusai vannak ?

Figyelt kérdés
Olvastam egy felmérést miszerint a magyaroknak (férfiaknak és nőknek is) van lakosság arányosan az egyik legtöbb komplexusa a világon. Szerinted ez igaz ? Miért lehet ez ?
szept. 8. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem igaz.
szept. 8. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem
szept. 8. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Történelmileg amilyen szerencsétlen, csóró, jövőkép nélküli, elnyomott nép vagyunk/voltunk, az a csoda, hogy még nem haltunk ki mindenféle lassú és gyors öngyilkosság következtében.
szept. 8. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

3

A saját nyomorod ne vetítsd az országra. De ha te gyorsan öngyilkos leszel, senkinek nem fogsz hiányozni, sőt jobb lesz az ország!

szept. 8. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

4

Köszönöm az aggódást, nincs nyomorom, jól vagyok, köszi! És nyilván sokan vannak még hasonlóan jól rajtam kívül.

Csak sok olyan embert is ismerek, illetve hallottam róluk a környezetemben, akik megélhetési vagy más problémák miatt agresszívak, aztán ez az agresszió átmegy a gyerekre is, akinek kb. ez lesz a normális, így nő fel.

szept. 8. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Japánoknak sokkal több van szerintem.
szept. 8. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Téntleg elég hányatottak a magyar viszonyok. Most az aktuális kormány aggreszívan terjeszti a vallásoságot a szex elleneséget, nem lenne csoda ha ezer féle elfojtás, flusztrációk, komplexusok alakulnának ki.
szept. 8. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igaz: itt nincs 100-as egyén.
szept. 8. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!