Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany napig normalis?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mar vagy 8 napja kesik, de terhes nem vagyok. Csinaltam 4 tesztet kulonbozo napokon, de negativ. (Utolso egyuttlet az januar elejen volt mert elhalalozas miatt szuleimhez haza kellett utaznom) Mult honapban beteg voltam egy hetig menstruacio utan,
szedtem Bio-Melatonin tablettat is 4-5 napig ebben a honapban, edzek is heti szinten 3x ( ezeket a dolgokat azert irom mert mar nem tudom mire gondoljak). Mikor erdemes orvoshoz fordulni? Soha nem tortent velem meg ilyen. Volt hogy 2-3 napot kesett, de ennyit meg soha.
ma 19:35
1/1 anonim válasza:
Előfordul olyan is, hogy valamelyik petefészek rakoncátlankodik és akár 1-1 teljes ciklus kimarad. Ha 50 napnál tovább nem jön meg akkor keresd fel a nőgyógyászt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!