Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyzet: 20 éves vagyok, férfi nemmel rendelkezem. Működhet-e? (Mindjárt meglátod lejjebb miről van szó, csak ez a sz@r nem engedte addig elküldeni, amíg nincs benne "?"..
Úgy érzem a férfi nemhez vonzódom, mint a küllem. Viszont, én el nem tudnám képzelni magam egy ilyen kapcsolatban. Nem is tudnák így élni és nem is akarok.
Ha lenne kapcsolatom, mindenképpen lánnyal lenne. Sőt, szerelmi vonzalmat is csak lánnyal éreztem (többet is). Fiúval/férfival sose, és megmondom őszintén nem is áll szándékomban.
Feleséget szeretnék, illetve gyerekeket, rendes hagyományos családban (mielőtt valaki azt hinné, hogy én egy ilyen hiperkonzervatív családból jövök.... Nem, egyáltalán nem.
Annak ellenére, hogy a férfi nemhez vonzódom, és arra verem ki néha a répát, többet nem tud ez kihozni belőlem. Van hogy betudok gerjedni a nőkre is, de sokkal ritkábban.
Lehet-e így "hetero-kapcsolatom"? Működhet ez így?
Vagy egy egyedül élő vén állat leszek tele macskákkal? :I
Illetve azt elfelejtettem leírni, hogy nem vagyok Femboy sem. Nem rendelkezem azokkal a külső tulajdonságokkal, mint a meleg férfiak (mozgás, öltözködés stb).
A megjelenésem teljesen maszkulin, és erre oda is figyelek
"Nem rendelkezem azokkal a külső tulajdonságokkal..."
Én sem... Pedig meleg vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!