Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt hiszem valami nem oke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem valami nem oke velem, miért izgulok erre?

Figyelt kérdés

34 éves pasi vagyok, jelenleg egy 22 éves barátnőm van. MIndketten kicsit "sérültek" vagyunk, én a válás miatt ő pedig , hát nem is tudom , daddy issues. kb 20 éves koromból fogva izgatott a tudat hogy az aktuális barátnőmet megosszam mással, vagy szabadon járhasson másokkal randizni és beszámoljon róla. Az egyetemen volt egy kapcsolatom amiben ez jól működött de vége lett. A házasságom 4 évig tartott és sajnos arra ment rá , hogy túlságosan erőltettem ezt a dolgot, a feleségem azt gondolta, hogy nem szeretem azért akarom mással megosztani őt.

A barátnőm sub hajlamú, így könnyen "irányítható" , főleg mivel én vagyok jelenleg a legfontosabb ember számára, bármire rá tudom venni. Vele meg tudtam beszélni, hogy a vágyaimat segítsen megélni , kiélni és látszólag nincs ellenére cseppet sem. Jelenleg 3 "szeretőt" tartunk akikhez néha eljár, találkozgat velük majd beszámol róla hogy mi történt. Próbáltam megfejteni a miérteket, de nem találok magyarázatot erre, másnak eszébe nem jutna hogy a szép fiatal barátnőjét mással megossza. Nem is igazán találtam senkit akivel erről beszélni tudnék, mernék, A baráti körömben is csak féltékeny, monogám emberek vannak.

szept. 5. 16:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez bonyolultabb ennel. Ha érdekel írj PM. Itt nem osztom meg
szept. 5. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Hogyne izgatna mást is! Én is szívesen megosztanám mással a feleségemet, de vele csak szex közben lehet ilyesmiről fantáziálni a gyakorlatban nem menne bele. Rettentően izgatna, ha valaki más teleélvezné és utána én is megdughatnám! De én is szívesen beszállnék más párhoz is.
szept. 5. 22:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok már írni...
szept. 6. 10:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!