Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én vagyok így? (esztétika...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok így? (esztétika, szépség)

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom értelmezni ha valaki arcáról mondják hogy szép/jóképű, vagy esetleg ronda, csúnya. Tudom, hogy elcsépelt hogy ez relatív. De nekem minden src egyforma esztétikailag, aki idegen. Akit megszeretek megszépül, aki nem szimpi az meg csúnya úgymond. Minden egészséges embernek van 2 füle, szeme, ehy orra és egy szája meg fejformája. Most az hogy mi szép, mi nem? Erre mai napig nem kapok válaszokat, ha egyenként nézzük az arc elemeit. Az arc arra van, hogy beazonosítsuk ki az, mivel nem kutyák vagyunk hogy szag alapján.

A test az amivel dugok, nem egy lebegő fejjel. A test formája, felépítése, bőre számít. Az okozza a nemi vágyakat.

szept. 3. 12:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hülyeség, kedves kérdező...

Az esztétika valóban relatív, de létezik.

A relatív azt jelenti, hogy nekem ez tetszik, neked az, a harmadiknak amaz...de hidd el, az arc az esztétika szempontjából kiemelkedő, a szemek, a formája, az ajkak, az orr, a bőre, stb.

Szóval nem kizárólag az arc az egyetlen szempont, de az is fontos szempont.

Mondok egy szélsőséges példát...

Egy bűnronda fejjel, de viszonylag jó testtel rendelkező nőt dugnál meg szívesebben, vagy egy számodra szép arcú és testű nőt???

Mindenki az utóbbit választja.

szept. 3. 13:42
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 Dehogy. Én a nagyon jó testű nőt. Eleve aki nagyon jó testű, az ad magára, nem tudom elképzelni hogy bűnronda legyen
szept. 3. 13:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Nálam max az "bűnronda", akinek valami betegség, vagy ápolatlanság van a háttérben (pl hiányos vagy rossz fogsor). Egészséges emberekről beszéltem és köztük csak belemagyarázás hogy valaki bűnronda vagy szép
szept. 3. 13:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem miről beszéltek. Csak máshogy vagyok bekötve. Sokszor hallottam srácoktól ilyeneket hogy jó a teste a csajnak csak lófeje van, nagy orra, stb. Én nem láttam csúnyának őket. Mondjuk én nem is vagyok az a konzumidióta, aki a trendeknek, reklámkampányoknak, divatdiktátoroknak "bedől"
szept. 3. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Tehát neked mind1 kérdező hogy egy pasinak baba bőre van, szép szemei, szép szája, arányos orra, nem elálló fülei vagy hatalmas elefánt szerű fülei, teli van bibircsókkal és pattanással, hatalmas orra van, és méllyen ülő pici szemei?
szept. 3. 16:18
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Szép szem, szép száj is relatív. Ahogy az is hogy kinek mi a csúnyább, a gülüszem vagy a pici
szept. 3. 16:21
 17/18 A kérdező kommentje:
#15 Meg ezeket ugyanúgy meg lehet fordítani. Akkor neked jó ha valakinek arányos arca van, de görbehátú, vézna, 170 centis, vagy szőrös sörhasú meg kis fütyi?
szept. 3. 16:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem csak az a két opció van, hogy vagy a feje ronda, vagy a teste. Olyan is van, akinek a feje és a teste is bejön. Na, én ilyenekkel szoktam lenni.

szept. 3. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!