Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én vagyok így? (esztétika...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok így? (esztétika, szépség)

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom értelmezni ha valaki arcáról mondják hogy szép/jóképű, vagy esetleg ronda, csúnya. Tudom, hogy elcsépelt hogy ez relatív. De nekem minden src egyforma esztétikailag, aki idegen. Akit megszeretek megszépül, aki nem szimpi az meg csúnya úgymond. Minden egészséges embernek van 2 füle, szeme, ehy orra és egy szája meg fejformája. Most az hogy mi szép, mi nem? Erre mai napig nem kapok válaszokat, ha egyenként nézzük az arc elemeit. Az arc arra van, hogy beazonosítsuk ki az, mivel nem kutyák vagyunk hogy szag alapján.

A test az amivel dugok, nem egy lebegő fejjel. A test formája, felépítése, bőre számít. Az okozza a nemi vágyakat.

szept. 3. 12:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
azért csak el lehet dönteni egy ember arcáról, hogy szép-e vagy sem.
szept. 3. 13:09
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom te csúnya vagy és nem érted, miért tetszel kevesebb embernek, mint a jóképű kollégád?
szept. 3. 13:11
 3/18 anonim ***** válasza:
49%

"az arc arra van, hogy beazonosítsuk ki az"

"nem kutyák vagyunk hogy szag alapján"

"a test az amivel dugok"

"A test formája, felépítése, bőre számít. Az okozza a nemi vágyakat"

A leírásod, magyarázataid kifejtése alapján szerintem ne akard megérteni, úgyse fog menni azokkal a képességekkel, amikkel rendelkezel.

szept. 3. 13:14
 4/18 A kérdező kommentje:
#2 Ugyanezzel az erővel meg mondhatnám te meg biztos dagadt vagy és amögé bújsz hogy szép a fejed. Nem erről van nálam szó
szept. 3. 13:15
 5/18 A kérdező kommentje:
Meg mi az hogy jóképű? :D DuCaprionak pl. püffedt a feje, mégis "jóképű". Nem inkább csak marketing és manipuláció az egész?
szept. 3. 13:17
 6/18 anonim ***** válasza:
DiCaprio fiatalon volt jóképű, nem most. Amúgy nem az emberekkel van a baj, ha belőled valamiért hiányzik az esztétikai érzék. Ha ránézel valakire, csak el tudod dönteni, hogy vonzónak találod vagy sem.
szept. 3. 13:19
 7/18 A kérdező kommentje:
#6 Igen mert egybe látom a testével, kisugárzásával, mozdulataival, hangjával :D
szept. 3. 13:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Arc is kell tetsszen. Nem csak a teste.
szept. 3. 13:24
 9/18 A kérdező kommentje:
#8 Igen? Emlékszel olyan esetre hogy valakinek a teste nagyon megmozgatott, de azért nem kellett mert a feje nem? Fenét. Ha felizgat a teste, belemagyarázod hogy a feje is tetszik, ennyi.
szept. 3. 13:27
 10/18 anonim ***** válasza:

Ja te biztos jobban tudod, hogy nekem mi alapján tetszik valaki xD Persze, hogy volt olyan, aki a feje miatt nem tetszett, hiába volt jó teste. A kondiban is látok ilyeneket rendszeresen.

szept. 3. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!