Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így? (esztétika, szépség)
Nem igazán tudom értelmezni ha valaki arcáról mondják hogy szép/jóképű, vagy esetleg ronda, csúnya. Tudom, hogy elcsépelt hogy ez relatív. De nekem minden src egyforma esztétikailag, aki idegen. Akit megszeretek megszépül, aki nem szimpi az meg csúnya úgymond. Minden egészséges embernek van 2 füle, szeme, ehy orra és egy szája meg fejformája. Most az hogy mi szép, mi nem? Erre mai napig nem kapok válaszokat, ha egyenként nézzük az arc elemeit. Az arc arra van, hogy beazonosítsuk ki az, mivel nem kutyák vagyunk hogy szag alapján.
A test az amivel dugok, nem egy lebegő fejjel. A test formája, felépítése, bőre számít. Az okozza a nemi vágyakat.
"az arc arra van, hogy beazonosítsuk ki az"
"nem kutyák vagyunk hogy szag alapján"
"a test az amivel dugok"
"A test formája, felépítése, bőre számít. Az okozza a nemi vágyakat"
A leírásod, magyarázataid kifejtése alapján szerintem ne akard megérteni, úgyse fog menni azokkal a képességekkel, amikkel rendelkezel.
Ja te biztos jobban tudod, hogy nekem mi alapján tetszik valaki xD Persze, hogy volt olyan, aki a feje miatt nem tetszett, hiába volt jó teste. A kondiban is látok ilyeneket rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!