1/9 anonim válasza:
Gyerek vagy meg, nem noies szepseg. Kesobb meg lehetsz bombano, de most nem vagy az.
Ha nem akarsz magadnak nehany kellemetlen opercet, tobbet ne irj ki ilyen kerdest.
A kerdesre valaszolva: nem. 5/10 a maximum.
4/9 anonim válasza:
Gyerekeket nem pontozok, nem vagyok pedofil.
5/9 anonim válasza:
Szia kicsi lány ! Jó nagy butaság képet fel rakni magadról nyíltan .. Nem meg ijeszteni akarlak .. de ért már ilyen miatt atrocitás gyereket ;tinit . Egyébként aranyos vagy .. A korosztályodnak megfelelő külsővel .
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2014. szept. 17. 20:50
9/9 anonim válasza:
Szerintem is az leszel pár év múlva. Most még egy önmagát kereső tini lány vagy, és természetes, hogy érdekel ez a téma, de máskor tényleg ne tegyél fel magadról képet ilyen kérdéssel, saját érdekedben. Próbálj majd odáig eljutni, (ehhez néha sok év és önismeret kell) hogy se a pozitív se a negatív vélemények ne befolyásolják túlzottan az önmagadról alkotott képet. Ha rendszeresen sportolsz, helyesen táplálkozol az a külsődön is meg fog látszani. És még egy, szerintem fontos dolog: az olvasás. Sokat segíthet az önismeretben, és hidd el, hogy az okos lányok sok esetben szebbek is lesznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!