Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok akik visszanövesztettét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik visszanövesztettétek a szőrt, alul sem borotváljátok vagy trimmelitek?

Figyelt kérdés
Most csak azt a keveset szedem le ami kilóg a bugyiból. Tudom, hogy vannak olyanok, akik a nagyajkakról is leszedik, és őszintén bizonytalan vagyok, hogy milyen legyen 😂😂
szept. 2. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Szedd le mindenhonnan! Hidd el a legtöbb pasi csak csupaszt nyal ki.
szept. 2. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Jó az úgy, ahogy szereted. Szerintem szép az úgy is. Még ki is nyalnám, ha jó puncid van.
szept. 2. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
És 1-es, te mit gondolsz, az a fő, hogy melyik torzult pasi mit nyal? Ez a lány nem egy cafka! Az egészség és a kényelem a fontos ebben, nem a korcs egyének "elvárásai"... A szerelemben nincs elvárás, hanem elfogadás van. És kivárás, előbb bizonyít, házasodik és aztán szexel. Nem fordítva, bűnös módon.
szept. 2. 15:23
 4/7 anonim válasza:
81%
5 ös vagyok, bocs, én voltam a 2-es is, a lepontozó okostóninak szólt az üzenet! Tudod te egyáltalán, mi az, hogy anatómia?
szept. 2. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Ne mi mondjuk meg h milyen legyen, ne az befolyásoljon, hanem h neked milyen tetszik v hogy érzed jól magad.

Nincs kötelező trend.

szept. 2. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Alul ugyanúgy, csak fent van hagyva fazon.
szept. 2. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én amikor visszanövesztem,általában nyár végétől hagyom,olyankor,ha nagyon nagy,akkor a nagyajkaknál rövidebbre nyírom.Nekem nagyon hosszúra megnő.
szept. 3. 08:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!