Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagy 40 percig csinaltam neki a kezemmel, mire elment. Miert ilyen sok?
Nincs tapasztalatom ferfiak teren, o nekem az elso. Olvasgattam a temaban, es mindenhol azt olvasom par perc ha kiván engem.
Tegnap csinaltam neki eloszor, hogy a kezemmel kielegitettem, kozben csokolgattam a testet, csokoloztunk. Majdnem egy ora volt, de biztos hogy tobb mint fel ora. Nem neztem az idot.
Azt mondta o igy nagyon nehezen megy el, nem is tud, egy no altal se tudott még igy elmenni soha es nem is fog, azt mondta maganak par perc mert tudja hova kell nyulni es kesz.
Megmutatta hogyan csinaljam neki, kerdezgettem kozben jo e. Aztan megmutatta a vege fele, hova nyuljak, o hova szokott maganak es akkor elment egy 5 percen belul ugy.
De az egesz folyamat majdnem egy ora volt. Miert ilyen sok, ha kiván engem? Es ha nem mutatja meg, hova nyuljak hogy el tudjon menni, lehet el se megy. De elvezte meg minden jo volt.
Amugy 27 eves es 6 honapja nem volt senkivel.
Napi szinten csinalja maganak kezzel, akar tobbszor is.
40perc, csillagom...magànak nettó 2,5perc alatt megcsinàlja.
Ne tegyük a szépet, kicsit sem izgattad a fricikét, csak örült neki, h nem magànak kell kézimunkàznia.
6. Maganak persze hogy megcsinalja 3 perc alatt. Az elvezet a lenyeg, semmi mas.
De en simogattam neki, egyaltalan nem gyorsan csinaltam hanem kenyesztettem sokaig. Es igenis felizgattam. Ha nem izgattam volna fel, el sem ment volna.
Nekem is nehéz elmenni, ha más veri.
Inkább szájjal ügyeskedj neki
De hisz megválaszolta… A férfiaknál is van, aki nem megy el könnyen, ill. a legtöbb ember magának könnyebben tud orgazmust okozni, érzi, tudja, hova és hogy kell nyúlni, adott pillanatokban hogy esik még jobban. Az nagyon hasznos, ha valaki a partnerének is meg tudja ezt mutatni, és nem szabad megsértődni, sőt! Bármilyen hihetetlen, de a férfiak sem szexrobotok, akiknek csettintésre feláll, ill. csettintésre el tudnak élvezni.
„Vajon ha szerezkeznenk, vagy mashogyan elegitenem ki akkor is nehezen tudna elmenni? Van osszefugges?”
Nehéz megmondani, vannak férfiak, akik általánosan nehezebben mennek el, vannak, akik meg mondjuk orállal, behatolással könnyen, csak kézimunkával nem stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!