Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ebben a korban már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ebben a korban már lenézendő?

Figyelt kérdés

Fel vagyok készülve arra, hogy most kapni fogok hideget meleget de kérlek csak normálisan mondjátok el a véleményetek. Szóval az van, hogy 30 éves nőként még mindig szűz vagyok. Volt akivel le akartam feküdni de megbántott és utána hiába ismerkedtem nem éreztem többé azt amit iránta és ha elmondtam valakinek, hogy szűz vagyok negatív irányt vett az ismerkedés. Volt aki lenézett ez miatt és mindennek elhordott. Most is ismerkedem valakivel de nem tudom mikor kellene ezt elmondanom , az elején nem akarom de nem tudom a sok negatív reakció után mikor kellene ezt szóba hoznom.

(Privát ismerkedős üzeneteket kérlek ne írjatok csak tanácsokat szeretnék.)

aug. 31. 20:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem egyszerűen csak ne beszélj rólla és kész. Ha a behatolástól félsz, akkor meg vegyél pár műpéniszt, és járasd be magad.

Általánoságban, meg értelmes, érzékeny emberrel kezdjél, és az biztos nem fog ilyen csekéjségen fennakadni. Persze erre nincs garanacia, hogy ilyen valaki.

szept. 1. 05:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi zavar, hogy szűz vagy, vagy az, hogy tapasztalatlan?
szept. 1. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!