Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ebben a korban már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ebben a korban már lenézendő?

Figyelt kérdés

Fel vagyok készülve arra, hogy most kapni fogok hideget meleget de kérlek csak normálisan mondjátok el a véleményetek. Szóval az van, hogy 30 éves nőként még mindig szűz vagyok. Volt akivel le akartam feküdni de megbántott és utána hiába ismerkedtem nem éreztem többé azt amit iránta és ha elmondtam valakinek, hogy szűz vagyok negatív irányt vett az ismerkedés. Volt aki lenézett ez miatt és mindennek elhordott. Most is ismerkedem valakivel de nem tudom mikor kellene ezt elmondanom , az elején nem akarom de nem tudom a sok negatív reakció után mikor kellene ezt szóba hoznom.

(Privát ismerkedős üzeneteket kérlek ne írjatok csak tanácsokat szeretnék.)

aug. 31. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%
Emmár volt. Nem volt elég, amit mondtak? Mondd el utána, nem kell mindenről beszámolni.
aug. 31. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Én természetesen nem érezhetem át amin te mész illetve mentél eddig keresztül (24/férfi), de véleményt tudok mondani. Szerintem akik bármilyen módon negatívan kezelelték azt, hogy te szűz vagy mind éretlen barmok. Nagyon megmagyarázni sem kell hogy miért, mert ez a szimpla igazság: Egy ember *igazi* értékét nem befolyásolja az, hogy mekkora szexuális tapasztalattal rendelkezik.
aug. 31. 21:00
 3/12 anonim ***** válasza:
7%
Hát, hogyne. Te akkor vagy, 30 éves nő és szűz, amikor én meg Japánban vagyok szalvétaárus.
aug. 31. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
A harmadik randin felhívod egy kávera. Amikor rajta az óvszer és már ott a farka a bejáratnál akkor pont jókor megmondhatod hogy szűz vagy és magadbahúzod vagy beleülsz. Utána vagy vele vagy mással már nem lesz ilyen probléma.
aug. 31. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Több szűz csaj, van mint gondolnátok, bár igaz, nekünk könnyebb partnert találni. Elhiszem milyen szar lehet nektek.

24 évesen kamuztam róla, de nem volt nagy cucc. Ő persze biztos volt benne, hogy kamuztam, valóban igaza volt. 1,5evig tartott, azota is csak ő volt.. 30at toltom lassan es mast még nem kívantam meg, aki megkapható lett volna. Inkabb kivárok, álmodozom.

aug. 31. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

A szüzesség semmilyen korban nem elítélendő.

Akkor kell elmondani a másiknak ezt, amikor a szexualitás felmerül és úgy érzed tudnia kell róla és persze megbízól benne.

aug. 31. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
Minek kellene elmondani, csak annyit mondhatsz neki hogy óvatosan csinálja először.
aug. 31. 22:20
 8/12 anonim ***** válasza:
* de nálam ez jó pont lenne ha szűz a csaj.
aug. 31. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Fogadj meg valamit csillagom: ne tartogasd az infót. Aki téged akar annak kelleni fogsz szűzen is, aki meg csak kósza dugásra vágyik az lehet elretten, mert azt gondolja ha szűz vagy akkor nehéz rólad levarázsolni a bugyit.
aug. 31. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
Nekem kifejezetten tetszik, ha szűz a lány/nő. Örülnék, ha nekem nem titkolnád el... :)
szept. 1. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!