Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelnek egyre kevesebbet az emberek?
Én nem tudom ha kevesebbet szexelnek, szerintem régen sem szexeltek épp olyan sokat, mint ahogy sokan előadják. Mi már 30 év felett vagyunk, évek óta együtt, és néha keveslem a szexet férfiként, de azt is tudom pontosan, hogy vannak akik ennyit sem dugnak, de vannak akik többet. De nehéz azt kijelenteni, hogy most többet vagy kevesebbet dugnak, mint régen. Leírom viszont mi van nálunk:
-sok a stessz. sokszor kívánom én is, de a fejem nem ott van. A barátnőmnél pedig nagyon csökkenti a libidót, ha stresszes
-ha mégis nekifogunk, sokszor előfordul, hogy látom, hogy ő nem ott van fejben, vagy én sem, és akkor olyan kiábrándító picit az egész együttlét.
-sokszor estére nagyon fáradtak vagyunk, nincs kedvem nekem se, vagy/és neki se kezdeményezni se
-fentiek összességében néha oda vezetnek, nekifogunk, de lelankadok közben, vagy éppen túl gyorsan elsülök, ez megint olyan dolog, ami elveszi a kedvet egy pár napra.
Mindezekkel együtt tartunk ott, hogy rosszabb esetben havi 3-4, jobb esetben havi 10 együttlét. Ebből kb a fele nagyon jó, a fele olyan, amilyen. Hogy kevés e? Szerintem egész jó, régebben sem dugtak többet párkapcsolatban, házasságban, ebben biztos vagyok.
12. Nő vagyok, napi 2 szex az igény. Változókor? Hagyjuk már. Aki eddig sem volt lepedőakrobata, később sem lesz! Ritka, ha igen.
Magadnak választottad, hát ne keseregj. A libidó egy hozott dolog, nem lehet rajta változtatni. Nekem is minimálisan csökken, de csak akkor ha beteg vagyok vagy fáj a huvelyem. Ilyenkor 3 naponta kívánom, hogy maszturbáljak maximum és ennyi. Persze a párom nem hagyom cserben.
Jé, igazad van, kérdező! Én pl 40-45 éve sokkal többet szexeltem,mint most.
65F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!