Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért szexelnek egyre kevesebbet az emberek?

2# ... nem is kell ahhoz óvszer...
De szerintem nem feltétlenül igaz ez.

Egyrészt, erről fogalmunk sincs.
Másrészt, ha így is van, akkor a fő okának én a szexualitáshoz való viszony megváltozását, illetve az életmód tömeges megváltozását tartom.

Pfffff balf.sz 😂😂😂😂😂😂 engem pl senki nem kérdezett meg ahhoz a nagyon reprezentatív kutatáshoz! De még csak a férjemet se! ....gondolom, téged igen 😂😂😂😂
Kutatások.... Brit tudósok... MUHAHAHA
Hány éves vagy amúgy?? Te még hiszel a mesékben?? 😂😂😂😂😂
Egyébként meg így közel 50 évesen nem kutatásokat olvasgatok, hanem Élem az Életemet! És közben még b.szok is... 😉 Ellentétben veled.

@ezegyak privát üzenetére, ami így hangzott: "anyád rákos már?", a válaszom: igen, már túl is van rajta. Valószínűleg azért, mert NEM annyira rosszindulatú, mint te!
Ja, és egy stroke is a háta mögött van. Aminek viszont te még előtte állsz! ....ha mindenen így felhúzod magadat 😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!