Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy Amerikában nagy prűdek az emberek? Nem olyanok, mint Magyarországon? A prűd emberek kevesebbet szexelnek?
Amerikába eredendően anno azok vándoroltak ki, akik földet, kalandot, pénzt, szabadságot kerestek, meg főleg akiket Európában üldöztek - a protestánsokat. A protestánsok pedig vitték a maguk puritánságát, prűdségét és ez még mindig megvan.
Valamelyik filmben el is sütötték poén gyanánt, hogy ha valami szexszel kapcsolatos kalandot keresel, mindenképp Európába menj, mert ott sokkal szabadabbak.
23:22 az a film véletlenül nem az Eurotrip? (egyik kedvenc filmem:))
Szerintem a prűdek nem szexelnek kevesebbet,csak kevésbé változatosan.
Akárhogy is nézzük,amerika nem a változások országa,elég csak a politikára nézni (XIX. sz. közepétől csak 2 párt indul a választásokon).Ezért a hagyományok megmaradtak.
@10:56: Igen, az az.
Amerikában azért indul csak két párt a választásokon, mert a függetlenség kikiáltása után megmaradt az észak-déli elszigeteltség, két pár alakult Republikánus (észak) és Demokrata (dél). Jött a polgárháború, majd a tényleges egyesülés, de a kétpárti rendszer megmaradt.
Helló, én a kilencvenes években kipróbáltam Amerikát. Északon laktam három hónapig és depressziós voltam a sok hatputtonyos seggtől és rengő hájtól. DE. Nagyon kedvesek a csajok és hamar lehet szexről beszélgetni, ha valakivel eljutsz a kocsmáig/buliig. Csak legyen gusztusod a hájhegyhez. Nekem nem volt.
Aztán egy nagyobb utazás során találkoztam egy úszómedencében egy viszonylag jó alakú csajjal, leszólítottam és még aznap este leszo.pott :) Aztán másnap klasszikus autóban-kefélés, rendőr benézett, meg minden, mint a filmek, olyan volt. Szerintem ott egyből tudni, hogy ki az akit könnyen el tudsz vinni, és ki az, akit soha. Sokkal élesebb a határvonal, itthon egy rakás szűzku_rvával találkozhatsz mindenhol, a pi,nája kinn van a szoknyájából, de ne nézd ribancnak, mert megsértődik :)))
Tetszik, hogy az előző hozzászólók mind tapasztalatból beszéltek :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!