Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ilyen esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Rossz családi körülmények miatt 8 éves koromban otthonba kerültem. A nevelőink rendszeresen bántalmaztak minket és engedték, hogy a nagyobb gyerekek is bántsák a kisebbeket. Engem ebben az otthonban egy idősebb fiú többször is bántalmazott szexuálisan amiről beszéltem a nevelőinknek de nem történt semmi el sem hitték így ez addig folytatódott míg egy másik otthonba nem kerültem.

Az életem mostanára rendeződött de találkoztam ezzel a személlyel aki mintha követne mert már háromszor is belebotlottam és hiába rázom le nem ért a szóbol.

Mindig meg akarja beszélni a történteket meg bocsánatot kér, de ez engem már nem érdekel.

Távolság tartásit szerettem volna kérni de azt mondták nem indokolt, ilyen esetben mégis mit tehetnék?

Nem akarok vele egyáltalán beszélni, de még találkozni sem.

30N

aug. 30. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:
72%
Hát, ha minden kötél szakad - költözz el titokban, egy neki ismeretlen helyre. Ha netán felkutatna és ismét közelítene, akkor biztosan elrendelnék a távoltartást.
szept. 6. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!