Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy a nők a (nők elnyomása) ellen harcolnak úgy, hogy közbe torna sorba állítják a férfiakat anyagi, és más “tulajdonságok” szerint amiről sok esetben a férfiak nem is tehetnek?
Miért ne csinálnánk amikor a férfiakat más nem érdekli mint a szex többségben? Nah hát nekünk meg fontos a vonzalom, hasonlóság.
Ha nem tudsz megfelelni nekünk arról nem tehetünk. Keress olyan nőt akinek jó leszel. Ennyi.
Sajnos az igazi problémák ellen nem harcolnak, pl. ki tudja, hogy a világ hány helyén végeznek még "női körülmetélést". Azt kellene kiharcolni, hogy legalább a gyerekek esetében be lehessen avatkozni az ilyen közösségek belügyeibe, és megvédni őket a csonkítástól.
A harc rendszerint a fejlett nyugati világban megy, ahol egyébként is jól élnek az emberek.
Az első kettőnek: Nem tudtok rólam semmit, s máris lebecsültök engem. Gondolkozzatok már el, hogy miről szól a kérdés..
Nincs bajom a nőkkel! Sőt! Nem szeretem a kiközösítést lemínősítést, csak egy problémáról írtam ami ismétli önmagát.
S mért kellene nekem megfelelnem nektek? Annyira primitív…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!