Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom szexet akar én viszont nem akkor mit tehetnék? 19/l
33. Én boldog vagyok az odaadó párommal. Mi ismerkedésnél több hónapot kibírtunk szex nélkül, nem az volt az elsődleges hanem megismerni a másikat. Igaz, a végén már én vetettem rá magam mert nem bírtam tovább. A szex előtti időszak 2-3 hónap volt és mk felnőttek vagyunk. Szóval erről ennyit.
A söpredék meg te vagy. :)
24/an
Vonulj be egy zárdába te megkeseredett aszexzális, kiállharatlan fap*ina. Gondolom neked a szex a foghúzassal van egy szinten és azt hiszed mekkora kegyet gyakorolsz, hogy faxt engedsz a nyílásaudba, holott nem.
Egészséges lelkületű férfiak igénylik a szexet, ahogyan az egészséges nők is. Nyilván te nem vagy az.
30# Jelentve!
36# Ez az oldal tele van beteg lelkű nőkkel. Kár a befektetett energiáért. Hagyd őket.
A Kérdezőben egy világ omlott össze, erre azt kell végignéznie, hogy egymást tépik az emberek.
Egyáltalán felötlött bennetek, hogy neki nagyobb szüksége lehet támogatásra, mint magatoknak arra, hogy a saját igazatokért kiálljatok?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!