Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátom szexet akar én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom szexet akar én viszont nem akkor mit tehetnék? 19/l

Figyelt kérdés
A barátom 18 éves srác, ő akarja a szexet, én viszont nem. Mivel még sose csináltam, félek.

aug. 28. 12:52
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
Te meg egy szerencsétlen senki házi söpredék🤣
aug. 29. 10:59
 32/43 anonim ***** válasza:
80%

33. Én boldog vagyok az odaadó párommal. Mi ismerkedésnél több hónapot kibírtunk szex nélkül, nem az volt az elsődleges hanem megismerni a másikat. Igaz, a végén már én vetettem rá magam mert nem bírtam tovább. A szex előtti időszak 2-3 hónap volt és mk felnőttek vagyunk. Szóval erről ennyit.

A söpredék meg te vagy. :)

24/an

aug. 29. 11:03
 33/43 anonim ***** válasza:
80%
*24/N
aug. 29. 11:03
 34/43 anonim ***** válasza:
19%

Vonulj be egy zárdába te megkeseredett aszexzális, kiállharatlan fap*ina. Gondolom neked a szex a foghúzassal van egy szinten és azt hiszed mekkora kegyet gyakorolsz, hogy faxt engedsz a nyílásaudba, holott nem.

Egészséges lelkületű férfiak igénylik a szexet, ahogyan az egészséges nők is. Nyilván te nem vagy az.

aug. 29. 15:02
 35/43 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem szexelsz vele.
aug. 29. 15:04
 36/43 anonim ***** válasza:
22%

30# Jelentve!

36# Ez az oldal tele van beteg lelkű nőkkel. Kár a befektetett energiáért. Hagyd őket.

aug. 29. 15:04
 37/43 anonim ***** válasza:
31%
Vettem észre. Sok elbaxott femináczi. Az meg, hogy mindenféle eröszakolónak le lettem hordva felháborító. De ezek csak erre képesek.
aug. 29. 15:26
 38/43 anonim ***** válasza:
68%

A Kérdezőben egy világ omlott össze, erre azt kell végignéznie, hogy egymást tépik az emberek.

Egyáltalán felötlött bennetek, hogy neki nagyobb szüksége lehet támogatásra, mint magatoknak arra, hogy a saját igazatokért kiálljatok?

aug. 29. 15:30
 39/43 anonim ***** válasza:
73%
Komolyan ideág fajult a világ? Ha 19 évesen valaki nem fekszik össze rögtön valakivel már, nem normális egészséges nő, meg fap*na.. Ti egyedül vagytok ilyen hülyék, vagy fogja valaki a kezetek? Persze ha arrol szólt volna a kérdés, hogy le akar velee feküdni, akkor meg k*va lenne és ugyan ezek az emberek írnák a kommentet..
aug. 29. 15:39
 40/43 anonim ***** válasza:
50%
#20! Ne sajnáld! Ezek szerint csak szexre kellettél volna neki!
aug. 29. 15:51
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!