Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom szexet akar én viszont nem akkor mit tehetnék? 19/l
Figyelt kérdés
A barátom 18 éves srác, ő akarja a szexet, én viszont nem. Mivel még sose csináltam, félek.aug. 28. 12:52
21/43 A kérdező kommentje:
Úgy hiányozni fog az átölelése, meg hogy odabújok hozzá.
aug. 28. 15:45
22/43 anonim válasza:
Hát akkor egyértelmű hogy csak arra kellettél és jobb is hogy nem történt meg.
23/43 anonim válasza:
A következő pasit ha megismered és már volt pár randi, esetleg csók...
próbáld meg szépen megbeszélni vele, hogy te még nem voltál senkivel és neked ehhez idő kell...
Türelem kell hozzád, ami nem lesz meg mindenkinek...nem elég sokáig.
De az is sokszor megesik, hogy az adott társunkkal nem akarjuk annyira...és mással nem görcsölünk rá...lazábban megy majd.
24/43 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ez lett a vége. De fel a fejjel, ne zárkózz magadba. Beszélgess ismerkedj új emberekkel, és előbb utóbb majd találkozol olyannal akivel majd ezen is túl leszel, mert tényleg szeretni fog. Ne görcsölj rá, fiatal vagy még előtted az élet :)
25/43 anonim válasza:
Szegény... Sajnálom... Nagyon rossz ez a helyzet, mert csak erre kellett volna neki, most látszik ez igazán... Sok az ilyen fiú sajnos... De fel a fejjel, neked egy sokkal jobb pasid lesz, mint ő volt.
26/43 anonim válasza:
"Sok az ilyen fiú sajnos". Azért arra kiváncsi lennék mióta voktak együtt mert ha már fél éve akkor megértem a srácot.
27/43 anonim válasza:
Párkapcsolat szex nélkül??
Lehetséges, de annak mi értelme van? Ráadásul, aki nem kapja meg "otthon" a szexet, az máshol, másnál fogja keresni.
Ennyit erről.
Ja, és azért ebben a korban még mindig szűznek lenni a 21.sz.-ban vérciki...
28/43 anonim válasza:
26. Fiatal korban azért miért baj ha várni kell? Utána lehet 0-24 szexelni. :)
29/43 anonim válasza:
Hahh 🤣 Mondtam h másnál fogja keresni a nemi életet. Majd ha készen állsz a szexre akkor menj bele egy párkapcsolatba, mert a felnőtt emberek általában már kivánják a szexet és ezt nem fogja egy faszi se tolerálni h igazából nincs egészségügyi bajod hanem csak simán nem akarsz szexelni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!