Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom szexet akar én viszont nem akkor mit tehetnék? 19/l
Figyelt kérdés
A barátom 18 éves srác, ő akarja a szexet, én viszont nem. Mivel még sose csináltam, félek.aug. 28. 12:52
1/43 anonim válasza:
Beszéljétek meg. Soha nem akarod átélni, vagy még most nem?
Petting egy alternatíva, de nem a végtelenségig. Viszont megismeritek közben egymás testét.
3/43 anonim válasza:
Mindegy, hogy mit akar, az is mindegy, hogy még nem csináltad.
Egy normális kapcsolatban tudni kell kezelni azt, hogyha az egyik fél még nem, vagy most nem akar szexelni. Persze mindkét részről át lehet esni a ló túloldalára és abban is van egészségtelen szint amikor valaki "még nem akar" stb.
4/43 anonim válasza:
Nézd, ebben a pillanatban emberek milliói szexelnek ezen a bolygón és a legtöbbjük (remélhetőleg) élvezi. Nem egy nagy ördöngősség.
Beszélj vele erről!
6/43 anonim válasza:
Beszélj vele, tiszteletben kell tartania a te akaratodat...de azért kézzel, szájjal adj neki rendesen.
7/43 anonim válasza:
Olyan emberrel legyél együtt, akiben meg tudsz bízni és te is kívánod vele a szexet.
8/43 anonim válasza:
Légy nyitott és csak olyat csinálj ami jól esik. Egyébként a sex tág fogalom. Nem hiszem hogy rosszul éreznéd magad ha a pasid kinyalna.
9/43 anonim válasza:
Ne feküdjle vele ha nem akarsz de akkor szakíts vele mert csak húzod az agyát.
10/43 anonim válasza:
Ha szeret, akkor várni is tud a nászéjszakáig, helyesen teszed, ha ellenállsz. Ha emiatt elhagy, akkor nem szeret.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!