Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudista strandon szokás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudista strandon szokás merevedést "produkálni"?

Figyelt kérdés
Szeretnék menni, mert elég felszabadítól lenne, de biztos, hogy nem bírnám ki merevedés nélkül. Ez normális vagy gyakori? Mi a véleményetek, tapasztalatotok?

aug. 27. 15:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakori
aug. 27. 15:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokás egyáltalán ha mégis nem bírsz vele diszkréten elbujsz vagy takarod magad!
aug. 27. 15:28
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sose láttam még. Olyat már láttam, hogy valakinek nem teljesen lógott, de merevedésnek azt sem nevezném.
aug. 27. 15:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nem bírnád ki merevedés nélkül? Soha életemben nem láttam merevedést nudista strandon, pedig nem ma kezdtem. Ilyesmitől általában azok félnek, akik még sosem próbálták.
aug. 27. 16:01
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp nem "szokás", persze előfordulhat. Olyat én se láttam, hogy valaki merev a péniszével sétált volna a strandon, ha napozás közben mégis felállt, hasra fordult (ha ébren volt) vagy igyekezett eltakarni.
aug. 27. 16:13
 6/20 anonim ***** válasza:
18%
A nudista strandra ne menj, büntetni kéne az ilyen ocsmányságot, közszeméremsértés és lelki hitbeli téren komoly bűn mutogatni a nemi szervet a közönségnek. Emberek vagyunk nem majmok! Az embernek van szeméremérzete! Meg méltósága! Tudod, fiacskám, hogy az mi? Maradj már ember... Minden nudismániásnak üzenem, ha rendőr lennék, gumibottal szabadulnék oda be... Normális épeszű ember nem rakja ki a seggét vadidegeneknek...
aug. 27. 16:30
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szokásnak nem szokás, de ha esetleg ágaskodik, akkor ne sétálj vele ! Feküdj, vagy valamivel takard ha lehet. Vagy vízbe merülsz.

De azért előfordul másnak is, nem nagy tragédia, nem fognak meglincselni.

Valamelyik nap láttam épp egy középkorú férfinek aki hanyatt fekve aludt, hogy igencsak szépet álmodott , mert nem csak állt, még mozgott is ! :)

De senki nem szólt, hisz álmában történt. Nem szándékos mutogatás volt !

Egyébként ilyet még nem láttam, csak most. Vagyis nem jellemző. !

Az több férfinek van, (nekem is ) hogy kicsit emelkedett hangulatba kerül néha, hisz a szabadság, a meztelenség, a meleg, stb. előidézhet kis állapot változást.

aug. 27. 16:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem állt a farkam nudi strandon. Az más kérdés, hogy beindultam tőle és kivertem egy bokorban, de akkor direkt állítottam fel, mert már készen voltam a látványtól.
aug. 27. 17:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi aki még nem volt nudin, azt hiszi, hogy állandóan állni fog neki. Nem igaz. Annyira fura lesz neki az élmény, hogy pont ez miatt nem lesz merevedése. Még kamasz, újonc ismerőseim se mindig álltak fel. Ha meg mégis, akkor próbáld diszkréten kezelni és akkor nem fognak ez miatt megszólni.
aug. 27. 17:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult velem is párszor, olyankor simán hasrafekszem. Ahogy mi hívjuk fúrunk a homokban, amíg lecsillapodik, vagy bemegyek a vízbe, ha látok valamit és érzem, hogy merevedés lesz belőle
aug. 27. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!