Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudista strandon szokás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudista strandon szokás merevedést "produkálni"?

Figyelt kérdés
Szeretnék menni, mert elég felszabadítól lenne, de biztos, hogy nem bírnám ki merevedés nélkül. Ez normális vagy gyakori? Mi a véleményetek, tapasztalatotok?

aug. 27. 15:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

Bár nudi strandon nem voltam még, de szaunázni szoktam járni, ami naturista szauna.

Én sem láttam még soha senkit merev farokkal. Nem tagadom, hogy néha-néha érzem hogy elkezd ágaskodni, akkor gyorsan valami másra terelem a gondolataimat és igyekszek eltakarni vagy úgy helyezkedni hogy ne látszódjon.

Sokadik alkalomra már megszokott lesz a helyzet, annál könnyebb lesz.

Maga a meztelenség is okozhatja, vagy a meleg. stb. a merevedést. Hozzá kell szokni a dologhoz.

aug. 27. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

Előfordul, hasra vágod magad, vagy bemész a vízbe. Nem árt ha tudod, a nők többsége a párjával megy ki és igencsak ferde szemmel néznek arra aki a nőjüket direktben kukkolja, vagy éppen álló brokesszel mászkál a strandon. Rászólnak, vagy simán csak kivágják az illetőt a strandról.

A nudi NEM a kukkolásról szól!!! Ha ezért akarnál menni el se indulj!

aug. 27. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Külföldön, van ahol direkt farokgyúrúvel tartják állandóan mereven a farkukat.
aug. 27. 20:07
 14/20 anonim ***** válasza:
35%
Igyál előtte fél liter diannát és egy liter kannásbort
aug. 28. 02:02
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan kérdezem azoktól akik azt kommentelik hogy nem fog felállni és hasonlók: hány évesek vagytok ????

Én bameg már elmúltam 40 de ha egy jó nőt látok az utcán már megmozdul. Nemhogy egész nap meztelen emberek között ne lenne min 10 merevedésem. Igaz nem voltam még ilyen helyen, pont ez miatt.

aug. 29. 07:35
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Önfegyelem.
aug. 29. 08:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 Hidd el pedig hogy nem lenne neked se állandóan, még húsz alatt vagyok én is meg öcsém is, akinek ugyanúgy nincs állandóan merevedése, mint más oda járó férfinek. Nem azt írtam előbb se hogy sose, de ha diszkréten kezeled, akkor nincs belőle gond. #9 voltam.
aug. 29. 08:16
 18/20 anonim ***** válasza:

#15 tipikus: még sose próbáltad, de tudod, hogy miként reagálnál.

Szerintem a textiles strandon a látvány legalább annyira izgató, és mégis kibírjuk. Az apró bikinik vezetik a férfi szemét és beindítják a fantáziáját. Ehhez képest a teljes meztelenség inkább csak természetes, és nem annyira izgató, mert ott van minden, nem lehet fantáziálni.

20as éveim elején volt egy határeset, de azóta nem állt fel. Mondjuk most már egyébként sem áll fel csak látványra (ez néha hátrány, de sokszor előny). 45f

aug. 29. 10:05
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 talán azért mert ismerem a testemet ?
aug. 29. 10:30
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 erről itt bármeddig elvitatkozhatunk; amíg nem próbáltad ki, nem tudhatod.
aug. 29. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!