Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha rákerestek a kisajak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rákerestek a kisajak plasztikára, helyesnek tartjátok férfiak a leendő/mostani párotokon?

Figyelt kérdés

Szerintetek jól döntöttek? Számítanak ez a “lógó” kisajkak kapcsolatban/szexnél? Tényleg visszataszító férfiként? Nyalnàl ilyet? Mit szólnál, ha a barátnődnek lenne ilyen, ès meg szeretné műttetni?

Én dr síkosnál néztem párat, de a legtöbb normális nemiszerv csonkításnak tűnik ezekre a semmi kis csíkokra..férfiszemmel ez milyen?

aug. 26. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem, te azt írtad, aranytalanok, semmilyenek. Egyszer mintha tettél volna utalást arra, hogy sérültnek látszanak. És nem, nekem alapból nincs kilógó kisajkam.

A képeken lévő hölgyeknek nagyon kilóg a kisajkuk, ez nem tűnik el hízásnál sem.

aug. 27. 09:06
 12/12 A kérdező kommentje:

De, eltűnik, az enyém olyan volt, mint az egyes.

Ezért született a kérdésem is.

Szóval sosem volt ilyen alacsony testzsírod, mert ennyire sosem voltál vékony, hogy tudd/lásd a kiálló szeméremdomb csontját, a környező rész nagyrésze zsír. Ha megduzzad a zsírtól, mindenpl bentebb süllyed. Nekem

Már nem lóg ki, én látom. A nők lábain az in is látszik, mikor terpesztenek, ez csak nagyon alacsony testzsírnál látszik, az én, még nindig alacsonyabb(de nagyobb )testzsíromnál nyoma sincs.

A soványak nemiszerve nagyobbnak látszik, ahogy férfiaknál a farkuk kisebbnek hat, ha körbeveszi a zsír, soványan nagyobbnak tűnik. 2-3 centi alul már hatalmas változást okoz, pláne nőknél, akiknek vannak nagyajkaik.

A legtöbb nő alapvetően husibb.

aug. 27. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!