Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek a barátnőmtöl. Ez az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a barátnőmtöl. Ez az alábbi okok miatt mennyire normális?

Figyelt kérdés

Mindog olyan lányról vágyakoztam, akinek nagy kerek feneke és nagy mellei vannak.

18 éves vagyok, a középsuliba idén márciusban jött egy új diák. Tudtuk, hogy lány lesz.

És azt is tudtam, hogy egyidősek vagyunk.

A padtársam lett, mihelyst belépett az osztályterembe, megláttam a nagy melleit és fenéket. Kishiján agyvérzést kaptam, miután megláttam hogy mellémül.

Amikor elkezdtünk beszélgetni tudatosult bennem, hogy az álmaim nője ül mellettem. Nem voltam képes felfogni, félni kezdtem. Ő kedvezményezett, késöbb én is.

Nyáron együtt vagyunk, most pedig egy strandon. Ő fürdik, én pedig épp rálátok, ahogyan a szexi bikinijében van. Kiráz a hideg.

Szex közben ha én vagyok felül akkor én dominálok, de ha ő van felül, akkor ő folyton lovagol. Én a melleit látom, a fenekèt pedig fogom. Ekkor remegni kezdek, majd nagyokat élvezek.

Az első alkalommal, amikor elhívott magához kedvessn az ajtóban állva mosolyogva fogadott. Épp olyan ruhát viselt, amin keresztül látszott a melltartója. Akkor titokban a gatyámba élveztem.

Ő neki nem merem mondani, nincsen tudomasa.

Én egyre jobban félek.

Ha nektek is volt hasonló problémátok hogyan oldottátok meg?

Köszönöm a segítségeteket előre is!

aug. 26. 15:48
 1/8 mantis religiosa ***** válasza:
87%
Pontosan mi az, amitől félsz?
aug. 26. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Félni a tökéletes nőtől…

Ez most egy kamukérdés ugye?

aug. 26. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem normális! Nem félni kell hanem megdugni. Minél többször! De figyelj rá! Ne legyél önző, nagyon sok orgazmust okozzál neki!
aug. 26. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Örülj neki hogy szerencséd van, nem töketlenkedni kell.
aug. 26. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
végre jövő héten suli.
aug. 26. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Mar megint egy incel.
aug. 26. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Mitől félsz?
aug. 26. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Mire vársz? Kínozd a didóját.
szept. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!