Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki miért szereti jobban a kis melleket a nagyobbaknál? Úgy gondolnám, hogy egy nagyobb mell izgatóbb egy férfi számára és több mindent lehet vele csinálni.
Nem az fáj a lányoknak, amit mondasz.
Leginkább az szúr szemet, hogy nagyon sok férfi olyan igényeket állít a nők felé, amik kb ritkaszámban mennek, ahogy te is mondod.
Nekem pl. jó adottságaim vannak, a popsit előnyben részesítő pasiknak kb ideál. Melleimet kivéve jó nőnek mondhatom magam.
Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, így nem fogom kötni az ebet a karóhoz, hogy márpedig nekem 190cm-s nagy farkú adonisz kell, ha tudom, hogy nem vagyok válogatós szituban.
Persze lehetnek zsánereim, de nem fogok elzavarni egy helyes pasit, azért mert nem 20 centivel rendelkezik és nem nőtt legalább 185 centire.
Ne legyen már itt hülye mindenki, hogy testrészekbe van belebolondulva!
Egy nőnek az egész kisugárzása a meghatározó! Ha kicsi vagy nagy melle van akkor már happy minden, ha mamutot lehet ütni is vele? Nekem az volt a meghatározó, hogy jó e a közelsége, kívánom-e a társaságát, hiányzik-e a lénye, ha nincs velem. Jó-e vele beszélgetni. Az összes többi velejár, amit szintén kész elfogadni egy normális ember, mert a viselőjét szereti. Nektek malacot kéne tartani és akkorára hízlalni, ami megfelelő a kúr-áshoz......
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!