Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki miért szereti jobban a kis melleket a nagyobbaknál? Úgy gondolnám, hogy egy nagyobb mell izgatóbb egy férfi számára és több mindent lehet vele csinálni.
Áltanos izlés tetszés, ami utolag már kitalálhatatlan, mikor miért alakult ki. Lehet hogy csak annyi, hogy gyerekkorában az első nő aki tetszett neki, aki kedves volt hozzá, kis mellű volt, és ezért az ilyen nők iránt érez elsősórban szimpátiát, vonzalmat, bizalmat. Szerintem már ovodáskortól alakulnak ezek a fétisek, vonzalmak.
És egyáltalán nem automatikus, hogy nagyobb az jobb. A nagy mell kényelmetlen a nőknek, lóg, lifeg, lötyög, még fiatal korban sem biztos hogy olyan gusztusos.
Ne felejtsük el, a nagy mellnek nincs funkciója, csak a segg látványát helyetesíti. Sima háj.
Nálam gyerekkori rossz élmények miatt van.
Kezdve az általános iskolai menzás nénivel akinek kb a köldökéig erő mellei voltak és folyton lekiabált ha nem ettem meg mindent de az ablakon ahol beadtuk a tálat kb csak a mellei látszódtak.
Másik ilyen élmény amikor anyám rokonai vigyáztak rám és szintén nagy logó mellekkel volt dolgom miközben folyamatosan szidott hogy milyen hülye vagyok hogy nem tudom megcsinálni a feladott házi feladatot...
Ezek miatt konkrétan taszítónak találom a nagy melleket. Ami nagyobb mint ami kényelmesen elfér a tenyeremben az már nem vonz...
"Ne felejtsük el, a nagy mellnek nincs funkciója, csak a segg látványát helyetesíti."
Darwin most felröhögött a sírjában. Aztán rögtön sírva is fakadt mert megbukott az elmélete, ilyen életképtelen egyedeknek mint te, nem lenne szabad létezni, rontod a génállomanyt! Jézusom...
Ízlések és pofonok...
Nálam az összkép a fontos, nem a méret. Szeretem a kis ciciket is, meg a nagyokat is, ha tetszik a nő, akin van.
31F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!