Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki miért szereti jobban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki miért szereti jobban a kis melleket a nagyobbaknál? Úgy gondolnám, hogy egy nagyobb mell izgatóbb egy férfi számára és több mindent lehet vele csinálni.

Figyelt kérdés
aug. 26. 00:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Sok embernél a vizuális inger, az addigi élmények is befolyásolják. Én például az extrém pici melleket szeretem, és izgatnak fel. Hetero vagyok! Ezt azért hangsúlyozom ki. Mert sok kritikát kaptam emiatt. Hogy biztos az vagyok. Nem! Én a lányokat szeretem! Minden mellet. Picitől a nagyobbacskákig.
aug. 26. 00:53
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a kisseb feszes melleket szerettem.Azokkal is bármit lehet csinálni.
aug. 26. 01:15
 3/38 anonim ***** válasza:
13%

Áltanos izlés tetszés, ami utolag már kitalálhatatlan, mikor miért alakult ki. Lehet hogy csak annyi, hogy gyerekkorában az első nő aki tetszett neki, aki kedves volt hozzá, kis mellű volt, és ezért az ilyen nők iránt érez elsősórban szimpátiát, vonzalmat, bizalmat. Szerintem már ovodáskortól alakulnak ezek a fétisek, vonzalmak.

És egyáltalán nem automatikus, hogy nagyobb az jobb. A nagy mell kényelmetlen a nőknek, lóg, lifeg, lötyög, még fiatal korban sem biztos hogy olyan gusztusos.

Ne felejtsük el, a nagy mellnek nincs funkciója, csak a segg látványát helyetesíti. Sima háj.

aug. 26. 02:06
 4/38 anonim ***** válasza:
76%
Az 100%, hogy a férfiak az átlagosnál kicsit nagyobb mellet sokkal jobban szeretik, mint a nagyon kicsiket. Nekem az ideálom a C-D méretű mell egy vékony, vagy átlagos alakú lányon.
aug. 26. 03:39
 5/38 anonim ***** válasza:
80%
#5 válaszolónak igaza van. Én vékony vagyok, C-s mellekkel és eddig senki sem panaszkodott rájuk, sőt!
aug. 26. 04:47
 6/38 anonim ***** válasza:

Nálam gyerekkori rossz élmények miatt van.

Kezdve az általános iskolai menzás nénivel akinek kb a köldökéig erő mellei voltak és folyton lekiabált ha nem ettem meg mindent de az ablakon ahol beadtuk a tálat kb csak a mellei látszódtak.

Másik ilyen élmény amikor anyám rokonai vigyáztak rám és szintén nagy logó mellekkel volt dolgom miközben folyamatosan szidott hogy milyen hülye vagyok hogy nem tudom megcsinálni a feladott házi feladatot...

Ezek miatt konkrétan taszítónak találom a nagy melleket. Ami nagyobb mint ami kényelmesen elfér a tenyeremben az már nem vonz...

aug. 26. 06:14
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
#4 . Tipikus aluliskolázott proli vagy. Ha még akkor szimplán gyökér.
aug. 26. 07:06
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
A nő mellének ugyanaz a "funkció"ja mint minden emlős élőlénynél, táplálni az utódot. A többi funkciót a civilizált ember adta hozzá, mert esztétikai értéket társított hozzá. Ez az érték már egyénfüggő, van aki jobban kedvel egy formás segget, vagy egy szép lábat, stb. Viszont mivel főleg esztétikai funkciója van, egy kissebb mell nagyobb eséllyel formás és szép mint egy nagyobb. Sőt az igazan nagy mellek kb soha nem szépek mert nem formásak, lógnak, stb...
aug. 26. 07:23
 9/38 anonim ***** válasza:
90%

"Ne felejtsük el, a nagy mellnek nincs funkciója, csak a segg látványát helyetesíti."

Darwin most felröhögött a sírjában. Aztán rögtön sírva is fakadt mert megbukott az elmélete, ilyen életképtelen egyedeknek mint te, nem lenne szabad létezni, rontod a génállomanyt! Jézusom...

aug. 26. 07:29
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok...

Nálam az összkép a fontos, nem a méret. Szeretem a kis ciciket is, meg a nagyokat is, ha tetszik a nő, akin van.

31F

aug. 26. 07:49
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!