Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki miért szereti jobban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki miért szereti jobban a kis melleket a nagyobbaknál? Úgy gondolnám, hogy egy nagyobb mell izgatóbb egy férfi számára és több mindent lehet vele csinálni.

Figyelt kérdés
aug. 26. 00:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%

A kommentekből látszik, hogy az itt lévő férfiak 90%-a nemhogy nagymelleket, de nőt sem látott még…

Én kismellű nő vagyok és eddig nagyon sok pasinak bejöttem. Szex után kb remegve spricceltek, annyira elélveztek… a melleim pedig ehhez nem is kellettek. Volt más…😘

aug. 26. 23:10
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak kedvence szokott lenni a mell szex. Elhiszem, hogy tetszik nekik a kisebb mell is, de egy nagyobb több élvezetet nyújt nekik.
aug. 27. 07:36
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne lenne a nagy mellnek funckiója… A nőiesség legfőbb szimbóluma. A nagy mellek rendkívül izgatóak és dekoratívak, mindenki automatikusan a nagy melleket bámulja meg. Szexuálisan pedig nagyon izgató, és rengeteg dolgot lehet vele csinálni, amit a kicsikkel nem (pl ciciszex, ami önmagában rendkívül kielégítő, míg kicsi mellekkel ez elképzelhetetlen, markolászni sem olyan jo), és még sorolhatnám.
aug. 27. 09:08
 14/38 anonim ***** válasza:
54%
Remélem az itt lévő nagymellre nyáladzó férfiak többsége egy kisportolt igényes pasi, legalább 18-as farokkal
aug. 27. 09:33
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
#15 igen, kisportolt vagyok, nagy mérettel.
aug. 27. 10:53
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
És 170 cm, ugye? :D
aug. 27. 11:05
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem vagyok magas. De nehogy már egy nagy mellhez tökéletesnek kell kinézni. Gondolom te is 170 centi vagy, maximum 52 kiló, nagy mellek és formás fenék. Meg persze szép arcod ugye?
aug. 27. 11:07
 18/38 anonim ***** válasza:
33%
Na látod… a nagymellű bombanők nem a kis pincsi luficsávókra buknak :D
aug. 27. 11:29
 19/38 anonim ***** válasza:
Tán mitől lufi? Már az is baj, ha lemegyek és foglalkozom a testemmel? Akarnál te ilyet, csak 30 kilót le kéne adni.
aug. 27. 11:57
 20/38 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy szálkás vagy-e vagy felpumpált izomagy. A kettő közt van különbség.

Egyébként le lehet pontozni, de el lehet dönteni, hogy egy magas nagymellű bombanő vajon kit választana… téged, aki vele kb majdnem egymagas vagy egy 190 cm-es adoniszt? Hiszen az ilyen nők megtehetik, hogy válogassanak és hidd el jogosan teszik, ha tetszik ha nem :D

aug. 27. 12:46
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!