Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj, rossz dolog hogy apjaként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, rossz dolog hogy apjaként tudnám szeretni a kicsit?

Figyelt kérdés
ezt leginkább cuckold kapcsolatban élőktől kérdezem! persze mások is válaszolhatnak! barátnőmmel 2 éve élünk úgymond cuckold kapcsolatban, találtunk egy rendes férfit erre a dologra aki elszokott jönni hozzánk amikor barátnőm is igényli ezt a fajta ki elégülést! igazából sokkal nagyobb orgazmust él át barátnőm ha nyelvemmel kényeztettem is miközben a férfi benne van, ez csodálatos élmény mindannyiunknak! de most barátnőm teherbe eset a férfitól! 6. hétben van! barátnőm fél megtartani a babát mert hogy nem tőlem van! én viszont apjaként tudnám szeretni a kicsit és szeretném ha barátnőm nem félne megtartani a babát!

aug. 25. 12:22
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20# köszönöm! te érted ezt meg a legjobban a válaszod alapján!
szept. 3. 19:21
 22/26 Feri60 ***** válasza:
Egyáltalán nem rossz. Nekem úgy tűnik hogy nagyon szereted a barátnődet. Szereted ezt a kapcsolatot vele. Mindkettőtöket boldoggá tesz. Vedd el feleségül és egy életre boldogok lesztek. A születendő gyermeket meg szeresd,légy te az apja!
szept. 4. 07:27
 23/26 A kérdező kommentje:
neked is köszönöm Feri60
szept. 4. 15:11
 24/26 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad rosszul attól, hogy másoknak ez fura.

Ha te tudnád saját gyerekedként szeretni és senki ek nem okozna problémát, miért ne?

De ugyanakkor, ki tudja ez mikor változik, tényleg lehet , hogy ott a rizikó, hogy a barátnőd lelép az apjával, valamint a biológiai apát is fontos megkérdezni. Lehet hogy ő nem tudna azzal a gondolattal élni, hogy van egy gyereke akit nem ő nevel.

dec. 28. 13:10
 25/26 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk hasonló helyzetben nálunk több jelölt volt. Én mondtam a barátnömnek ha akarja tartsa meg engem nem zavar. De ő inkább elvetette nem volt rá felkészülve.
dec. 29. 09:39
 26/26 anonim ***** válasza:
Megtartottátok?
dec. 29. 14:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!