Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, rossz dolog hogy apjaként tudnám szeretni a kicsit?
Figyelt kérdés
ezt leginkább cuckold kapcsolatban élőktől kérdezem! persze mások is válaszolhatnak! barátnőmmel 2 éve élünk úgymond cuckold kapcsolatban, találtunk egy rendes férfit erre a dologra aki elszokott jönni hozzánk amikor barátnőm is igényli ezt a fajta ki elégülést! igazából sokkal nagyobb orgazmust él át barátnőm ha nyelvemmel kényeztettem is miközben a férfi benne van, ez csodálatos élmény mindannyiunknak! de most barátnőm teherbe eset a férfitól! 6. hétben van! barátnőm fél megtartani a babát mert hogy nem tőlem van! én viszont apjaként tudnám szeretni a kicsit és szeretném ha barátnőm nem félne megtartani a babát!aug. 25. 12:22
1/26 anonim válasza:
Nem normális szerintem, hogy így reagálsz erre a dologra, de te érzed. Nekem a cuckold téma sem normális.
Fel kell mérned azt a lehetséges kimenetelt is, hogy mizu lesz ha a csajod lelép a gyerek apjával végül.
3/26 A kérdező kommentje:
igen! biztos hogy nem tőlem van!
aug. 25. 14:47
4/26 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy nem tőled van? Esetleg steril vagy? És azért fogadnád el a gyereket? Nem félsz, hogy a baratnod a gyerek apjáért elhagy? Furcsán működnek a nők.
5/26 A kérdező kommentje:
nem lehet tőlem! mert azelőtt az este előtt hogy a férfi itt volt nálunk, akkor barátnőmmel egy hete nem voltunk úgy együtt
aug. 25. 16:55
6/26 anonim válasza:
Ez ennél összetettebb, a spermák 4-5 napig is tudnak várni és a petesejt is 24-36 óráig megtermékenyíthető.
7/26 anonim válasza:
Már attól hányingerem van hogy dugják a csajt te meg nyalod.🤮🥶🥵
8/26 anonim válasza:
Nem baj,körülményektől függően lehet én is elfogadnám.
9/26 A kérdező kommentje:
privát üzenet küldőnek! köszönöm válaszod! igen persze hogy láttam a hogy a férfi elment barátnőmben, hiszen nyaltam is közben barátnőmet!
én 27 vagyok! barátnőm 25
aug. 25. 20:39
10/26 A kérdező kommentje:
7es megértem hogy hányingered van ettől! érthető! és a te válaszodat is elfogadom és köszönöm !
aug. 25. 20:42
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!