Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj, rossz dolog hogy apjaként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, rossz dolog hogy apjaként tudnám szeretni a kicsit?

Figyelt kérdés
ezt leginkább cuckold kapcsolatban élőktől kérdezem! persze mások is válaszolhatnak! barátnőmmel 2 éve élünk úgymond cuckold kapcsolatban, találtunk egy rendes férfit erre a dologra aki elszokott jönni hozzánk amikor barátnőm is igényli ezt a fajta ki elégülést! igazából sokkal nagyobb orgazmust él át barátnőm ha nyelvemmel kényeztettem is miközben a férfi benne van, ez csodálatos élmény mindannyiunknak! de most barátnőm teherbe eset a férfitól! 6. hétben van! barátnőm fél megtartani a babát mert hogy nem tőlem van! én viszont apjaként tudnám szeretni a kicsit és szeretném ha barátnőm nem félne megtartani a babát!

aug. 25. 12:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

nem gyakorlom, de nem is ítélem el a cuckold kapcsolatot.

Viszont azt gondolom, hogy egy új élet fogantatásának nem kellene részese lennie ennek…

aug. 25. 21:41
 12/26 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell megbeszélni.

Tud a beszálló róla hogy jön a baba?

Illene szólni neki.

aug. 26. 06:34
 13/26 A kérdező kommentje:
a férfival már a kapcsolat elején meg beszéltük, hogy ha ilyesmi történik akkor vagy elvetessük vagy sajátomként neveljük fel!
aug. 26. 12:52
 14/26 A kérdező kommentje:
én örülök a kicsinek! szeretném ha barátnőm megtartaná de még nem döntötte el, sokszor kérdezte már hogy biztos szeretném
aug. 26. 12:56
 15/26 A kérdező kommentje:
nem bízik meg bennem? miért ennyire bizonytalan barátnőm?
aug. 26. 12:58
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért neki jóval nagyobb a rizikója. Sokat kockáztat. Ha terhesen otthagyod, vagy a következő években, akkor eléggé rába*zik a barátnőd. Még a gyerektartás is kérdéses lenne, hogy hajlandó vagy fizetni más gyerekére, ha pl már más nővel élsz.

aug. 26. 13:19
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nagyon át kell gondolni. Sok a buktató ahogyan előttem is írták. Teljesen más lenne a szitu ha házasok lennétek, de igy nagy a rizikó mindhármótoknak, ha megtartjátok akkor a srác örökre az életetek része lesz. Mi lesz akkor ha élni kíván apai jogaival, hogy magyarázzátok el a gyereknek, mert a gyerek előbb vagy utóbb kérdezni fog, hogy ki ez a bácsi aki gyakran látogatja. Én 47éves fejjel azt javasolnám, ha lehetőségetek van rá Ne tartsátok meg. De a döntés a tiétek.
aug. 26. 16:57
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
Én gyámhatóságon dolgozom. A legtöbb válás a baba születése utáni 1 évben van. Házasságban született, tervezett babáknál is! És ha még azt is gondolod, hogy úgy fogod szeretni, mintha a tied lenne, hidd el nem fogod. Vagy nagyon kicsi rá az esély. Ne tudd meg hány örökbefogadott gyereket “hoznak vissza”. Pedig újszülötten viszik el a kórházból… Rengeteg dolgot láttam már és kevés a tündérmese. Egyszer volt olyan, hogy külföldön dolgozó örömlány lett terhes, ki tudja kitől. Nem a párjától az biztos és ott hagyta a gyereket Neki. Ő visszament külföldre dolgozni. Sajnos azt a kisfiút is vittük 10 évesen intézetbe… Szóval kérlek ne.
aug. 26. 17:10
 19/26 A kérdező kommentje:
igen, megértem a barátnőm félelmét!! teljesen! én nagyon szeretem barátnőmet és tényleg sajátomként szeretném a kicsit! de nem erőltetem barátnőmre ha nem akarja megtartani, azt a döntését is elfogadom!
aug. 26. 19:02
 20/26 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem viszont igenis tartsd meg! Bevállaltátok, ez van, új életet nem szabad a ti könnyen múló érzéseitek miatt megállítani. Tartsd csak szépen meg! Mit számít?? Még lehet nektek is gyereketek, meg ráadásul igazából a kötődés a lényeg. Én a helyedben - viccen kívül mondom - cuckold témába ki is heréltetném magam, vagy sterilizáltatnám (mindenképpen az asszonnyal), hogy a többi is más palitól lehessen, de ez nyilván csak a fétis része. Vállald el, legyél jó cuckold. Cuckoldoknak az egyik legnagyobb öröm mikor az életük párját a bull teherbe ejti. Arra gondoltatok, hogy orálisan kielégíthetném a haverodat? Esetleg aktus előtt(felállítás), közbe, vagy után (tisztogatás)?
szept. 2. 22:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!