Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fura, hogy nagyon beindított?
Figyelt kérdés
Ma a Szentistván park egyik eldugott részén sétáltam át és egy fiatal pár egy padon ült, láttam véletlen, hogy a srác farka dudorodik a nadrágban és elképesztő nagy volt. Utána vissza mentem egy olyan helyre ahonnan pont oda látni és láttam hogy smarolnak és a fiún ruhába lovagol a lány. Gáz hogy meglestem őket? Nagyon beindította a fantáziam, hogy lehet előveszi a farkát és láthatom.
Ti lestetek már így meg valakit? Pesten vannak helyek ahol sűrűn van ilyen?
22 F
aug. 22. 19:05
21/22 anonim válasza:
Gáz hogy búza vagy, miért nem a csajt akartad meglesni.
Persze az is parasztság, de mégis heteró lennél .
22/22 anonim válasza:
Nem tűnt fel senkinek, hogy nem leste hanem előtte ment el amikor látta és a szituációt és a látvány alakította ki a tényállást? Nem búza. Feltékenységre is utalhat a dolog. Az emberek azt nézik a másikon mi jobb rajta mint sajátmagukon és tök normális eközben erre akár egy ilyen reakció.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!