Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez fura, hogy nagyon beindított?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fura, hogy nagyon beindított?

Figyelt kérdés

Ma a Szentistván park egyik eldugott részén sétáltam át és egy fiatal pár egy padon ült, láttam véletlen, hogy a srác farka dudorodik a nadrágban és elképesztő nagy volt. Utána vissza mentem egy olyan helyre ahonnan pont oda látni és láttam hogy smarolnak és a fiún ruhába lovagol a lány. Gáz hogy meglestem őket? Nagyon beindította a fantáziam, hogy lehet előveszi a farkát és láthatom.

Ti lestetek már így meg valakit? Pesten vannak helyek ahol sűrűn van ilyen?

22 F

aug. 22. 19:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Engem az indít be, hogy ha nyilvános helyen csinálunk valamit. Izgalmas, hogy megláthatnak.
aug. 22. 19:08
 2/22 anonim válasza:
77%
Fura, hogy miért azt a helyet választották, hiszen ott nagyon sokan megláthatják, többek között közteresek is. Ez melyik részén volt a parknak vagy nagyon próbálták rejtegetni amit csinálnak?
aug. 22. 19:12
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Az nem fura, hogy tetszettek együtt, de az igen, hogy pasiként a srác farkával voltál elfoglalva.. :D
aug. 22. 19:13
 4/22 A kérdező kommentje:

Hallani lehetett ha jönnek, a park szélén van egy pad az Ipoly utca felöli bejáratnál. Éppen hogy egy kis részről lehet belátni, nem vettek le ruhát, szóval nem volt annyira durva. Én is alig láttam.

Nyilván a csajt is néztem, de ez tűnt fel amikor elsétáltam mellettük.

aug. 22. 19:20
 5/22 anonim válasza:
85%
Köszi, érdekes történet volt.
aug. 22. 19:36
 6/22 anonim ***** válasza:
18%
Te sem vagy heteró bástya 😂
aug. 22. 19:43
 7/22 anonim válasza:
56%
Miért ne lennék hetero? Inkább gondolkozz el azon, hogy milyen okból vagy itt, ezen az oldalon és b@szod mások agyát.
aug. 22. 19:46
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
#7 másik fiók? :D
aug. 22. 19:52
 9/22 anonim válasza:
100%
A #2 #5 és #7 is én voltam. Nem tudom miről beszélsz.
aug. 22. 19:54
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
#9 akkor csak nem vagy túl okos :D
aug. 22. 19:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!