Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez fura, hogy nagyon beindított?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fura, hogy nagyon beindított?

Figyelt kérdés

Ma a Szentistván park egyik eldugott részén sétáltam át és egy fiatal pár egy padon ült, láttam véletlen, hogy a srác farka dudorodik a nadrágban és elképesztő nagy volt. Utána vissza mentem egy olyan helyre ahonnan pont oda látni és láttam hogy smarolnak és a fiún ruhába lovagol a lány. Gáz hogy meglestem őket? Nagyon beindította a fantáziam, hogy lehet előveszi a farkát és láthatom.

Ti lestetek már így meg valakit? Pesten vannak helyek ahol sűrűn van ilyen?

22 F

aug. 22. 19:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#7 a kérdezőnek szólt - aki rákíván más hömpörőjére azt aligha lehet heterónak nevezni.

S bocs, kis indulati kontroll mindig jól jön. Legyen szép napod :)

aug. 22. 20:51
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Úgy vélem nem buznyák egy ilyentől még senki sem. Maga a tudtat, hogy láttál egy ilyet inkább az hozhatott izgalomba a látvány után. Az ide firkáló kiscsávók meg nincsenek tisztában azzal, hogy mi is az ami igazán izgató tud lenni. Nem vagyok lebbencs, de ha látok egy párt nő a nő látványa az ami jobban tetszik. Ja nő vagyok. Ne írkáljatok, mert nem válaszolok a nyomi magán kérdésekre.
aug. 22. 21:19
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
#12 nem meleg/leszbikus, de nem is heteró - biszexnek hívják.
aug. 22. 21:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem. Egyik sem vagyok. Mégis a nők a sajátnemem látványa jobban beinddít. Ilyen miért ne lehetne egy pasinál? Nem vagyok egyedi.
aug. 22. 21:43
 15/22 anonim ***** válasza:
24%
#14 igen nem vagy egyedi, van még más biszex rajtad kívül is. Akit a saját neme s beindít meg az ellenkező is azt hívják biszexnek.
aug. 22. 21:45
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
A bi aki csinálja is. Hiába bu@izol le, akkor sem vagyok az kedves 15# tahókám.
aug. 22. 22:22
 17/22 anonim ***** válasza:

#16 ebben tévedsz! Nem attól lesz valaki bi, hogy csinálja is, hanem mert erre vágyik. Ez indítja be csak még nem tette meg, mert fél saját magának is beismerni, vagy mert "mi történne ha kiderülne" stb.

Nem ítélek el senkit a vágyai miatt, csak a fogalmakkal legyünk tisztában. Sőt aki bi annak azt mondanám (annak ellenére hogy teljesen heteró vagyok), hogy merjen önmaga lenni, ne a külvilág láthatatlan elvárásainak éljen, hanem merje legalább saját maga előtt bevallani és megélni a vágyait.

aug. 22. 22:29
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
17#vitába szállok mert nem így van. Tévedéseid a szavak félre értelmezése. A vágy és a beindítás két külön fogalom. Egy. Kettő nem írtam azt, hogy vágyok rá. Három ne bu@zizz mert nem leszek az soha. Nem tudnék, mert nem vágyom, nem álodozom róla. Szóval kocc rólam és és a kérdezőt se fikázd olyannal ami neked magas. Vágensiebitte?
aug. 22. 22:35
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 ja ha valaki más cséfjére vágyik akkor az nem vágy csak beindítás értem :D
aug. 22. 22:55
 20/22 anonim ***** válasza:
19# szerintem még okosodj egy kicsit! Köszi!
aug. 22. 23:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!