Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fura, hogy nagyon beindított?
Ma a Szentistván park egyik eldugott részén sétáltam át és egy fiatal pár egy padon ült, láttam véletlen, hogy a srác farka dudorodik a nadrágban és elképesztő nagy volt. Utána vissza mentem egy olyan helyre ahonnan pont oda látni és láttam hogy smarolnak és a fiún ruhába lovagol a lány. Gáz hogy meglestem őket? Nagyon beindította a fantáziam, hogy lehet előveszi a farkát és láthatom.
Ti lestetek már így meg valakit? Pesten vannak helyek ahol sűrűn van ilyen?
22 F
#7 a kérdezőnek szólt - aki rákíván más hömpörőjére azt aligha lehet heterónak nevezni.
S bocs, kis indulati kontroll mindig jól jön. Legyen szép napod :)
#16 ebben tévedsz! Nem attól lesz valaki bi, hogy csinálja is, hanem mert erre vágyik. Ez indítja be csak még nem tette meg, mert fél saját magának is beismerni, vagy mert "mi történne ha kiderülne" stb.
Nem ítélek el senkit a vágyai miatt, csak a fogalmakkal legyünk tisztában. Sőt aki bi annak azt mondanám (annak ellenére hogy teljesen heteró vagyok), hogy merjen önmaga lenni, ne a külvilág láthatatlan elvárásainak éljen, hanem merje legalább saját maga előtt bevallani és megélni a vágyait.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!