Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igényfelmérés erényöv kulcsőrz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényfelmérés erényöv kulcsőrzés szolgáltatással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mekkora igény van erényövek kulcsainak őrzésére, érdemes-e belefognom vagy nem lenne rá annyi jelentkező hogy megérje?

Te igénybe vennéd? Ha igen milyen feltételekkel? Adnál is érte valamit vagy csak elvárnád? Ha adnál mennyit?

Biztos lesz akit kiborít a kérdés mert itt az szokott lenni ha erényövről van szó, de aki használja és vágyik ilyenre érteni majd normális választ is ad.

aug. 20. 10:45
A kérdező szavazást indított:
Igénybe venném, és adnék is érte, megírom mennyit
Igénybe venném, de nem adnék érte semmit (magyarul nem venném igénybe)
Nem venném igénybe
Azt se tudom mi ez
28 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Te igénybe vennéd?"

Talán, bár én alapvetően is szívesen hordanék erényövet, szóval olyan értelemben nem kell őrizni, hogy el kellene dugni előlem. Plusz a pótkulcs mindig nálam lenne, úgyhogy ha akarnám, le tudnám venni.

Ha esetleg később úgy döntünk hogy nem vehetem le, és "szigorúbban" csináljuk, akkor is nálam maradna az egyik kulcs, de elzárva pl. egy számzáras kulcstartóba. Így egyébként nem férnék hozzá, de ha hirtelen le kell vennem (pl. mert valamilyen baleset ér), akkor azonnal tudok szólni és a másik fél megadja a kódot, így ki tudom venni a kulcsot. Hasonló biztonsági garanciák nélkül viszont nem mennék bele ilyesmibe.

"Ha igen milyen feltételekkel?"

Mint mondtam, önmagában az erényövet nem kell rámkényszeríteni, szóval inkább az azzal kapcsolatos kiszolgáltatásra, megalázásra helyezném a hangsúlyt. Csak olyan csajjal vállalnám aki külsőre beindít, és amíg az erényöv rajtam van, izgató üzeneteket küldhetne, vagy készíthetne olyan képeket amire felizgulok, de nyilván erényövben ez nekem kényelmetlen lenne. Akár kiegészíthetnénk megalázó üzenetekkel, ilyesmi, persze játékon belül, egyébként nem vágyok egy hatalommániás, vagy gyerekes nőre, akivel képtelenség kommunikálni.

"Adnál is érte valamit vagy csak elvárnád? Ha adnál mennyit?"

Talán a fentiekből látszik, hogy ebben nincs semmi extra. Erényövet magamnak is fel tudok tenni, és tudok nézni szexi csajokról is képeket miközben rajtam van, ha épp "szenvedni" akarok. Ez inkább tudna működni egy ismerőssel, baráttal, akit szintén izgat az ilyesmi és élvezné hogy játszadozhat velem, mint egy fizetős szolgáltatásként. Utóbbira nem tartok igényt, sajnos vagy szerencsére van elég más dolog, amire költenem kell.

Külföldi oldalakon találkoztam én is ilyen szolgáltatással, de nem tudom ez magyar viszonylatban megérné-e, ha tippelnem kellene, akkor nemre szavaznék.

aug. 20. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meleg sub vagyok három éve hordok erényövet állandóan, egy kulcs van a domomnál, egy nálam. Annak ellenére hogy folyamatosan hordom minden este lekerül hogy megtisztithassam, persze fürdés után a lehető leghamarabb vissza kell zárni. Egyébként minden, vagy legalábbis ledtöbb erenyöv levehető kulcs nélkül is. Ha valaki a távolban őrizné a kulcsot hogy tudná mosni, porotválni a kukit, akár milyen ketrec is legyen levétel nélkül nem tisztítható meg a kuki tökéletesen.
aug. 20. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én minden minden orgazmusért amit magamnak csinálok adnék 5 ezret
aug. 20. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Még nem próbaltam az erényövet, de szívesen kiprobalnám. Benne lennék egy olyanba pl, hogy valaki rámtesz egyet, a kulcsát elviszi es 1 hetig minimum nem venné le. Vagy akár hoszabb ideig is
aug. 21. 06:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen szolgáltatás létezik, volt már h igénybevettem.

Domina úrnő őrizte az erényövet kulcsát fél évig.

Külön nem kellett érte fizetnem viszont úgymond elvárta h legalább kéthetente felkeressem aminek nyilván volt ára.

Persze annak reményében hogy kienged, volt hogy gyakrabban is mentem hozzá.

aug. 23. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!