Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akiknek az anyukája hordott...

Akiknek az anyukája hordott tangás bikinit strandoláskor, amikor még gyerekek voltatok, hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés

Gyerekként zavart esetleg titeket, hogy anyukátoknak látszik az egész feneke, egy csomó ember előtt?

Illetve mikor volt ez, kb. hány évvel ezelőtt?

tegnap 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Haverom anyja csinálta ezt. Élveztem a dolgot. Kb óránként mentem a budira kiverni.
tegnap 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Hat hogyan, o ilyet hord és kész.

Idovel en is ilyet vettem fel.

tegnap 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Azt hord, visel a mai napig, mert lehet abban érzi jól magát. Nem is emlékszem rá, hogy lett volna másmilyenje. Gyerekként nem igazán érdekelt, hogy mi is van rajta. Nem foglalkoztam ezzel. Felnőttként meg természetesnek veszem. Nem igazán érdekel, mondhatnám semleges.
tegnap 12:39
 4/12 anonim válasza:
83%
Anyám nem . De az unokatesóm felesége azt hord. Azóta belevagyok esve :D
tegnap 12:47
 5/12 A kérdező kommentje:
1-es, a haverod anyukája jól is nézett ki mellé, jó feneke volt, vagy nem annyira? Hány éves voltál, amikor ez történt?
tegnap 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Jól hát, nagyon ütős nő volt. 12-től kezdődött az egész. Pasizott is a férje mellett 😃
tegnap 13:33
 7/12 Spata ***** válasza:
0%
Alja khurvának tekintem az ilyen nőket.
tegnap 15:14
 8/12 subrette ***** válasza:
100%
Az 1990-es években voltam óvodás, a 2000-es években kamasz. Akkor divatos volt a tanga. Anyukám szívesen hordott tangát a strandon. Jól állt neki és jól áll ma is. Simán letagadhatna egy tízest, pedig 50 felett van.
tegnap 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Feltangát hordott anyum és a mai napig megvannak a képek róla de mivel olyan teste volt mint egy modellnek így csak szépnek találom azokat a képeket
tegnap 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem zavart. Gyakran monokinizett is. Kicsinek természetes volt. Aztán úgy gondoltam nagyon bomba alakja van, én is olyat szeretnék. 13 Éves koromtól én is tangát hordtam a strandon is. Most is. Egész nagy nézőközönségünk is van néha ha kettesben strandolunk. 28N
tegnap 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!