Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tisztítsam ki a műpuncim?
Srácok akik otthon éltek még a családdal és van műpuncitok, hogyan oldjátok meg a tisztítását?
Én most szeretnék vásárolni egyet de nekem szinte mindig van otthon valaki így könnyen lebukhatok.
Ja és szoktatok esetleg óvszert használni hozzá?

Ugyan én nem srác vagyok, de nekem is vannak dolgaim, amiket néha el kell mosni. :D Én is a törölközőbe csavarást mondanám, nekem otthon és koliban is működött, nem szoktam nagy ügyet csinálni belőle. Zuhanyzás közben lemosod jó meleg vízzel, aztán a szobádban megszárítod, vagy egyből megtörlöd, és elrakod. Én alkoholos fertőtlenítővel is néha áttörlöm.
Rendelj csomagpontra vagy postára vagy munkahelyre (ha dolgozol), hogyha kiírják az oldalon, hogy diszkrét a csomagolás.

felmész egy Fleshlight oldalra mindent leírnak konkrétana tisztítással kezdik ha legörgetsz a termék alatt
van vegyszer ami oldja az anyagot, de sima szappan folyós szappan, meg ilyenek jók,
frissen kell azonnal mosni, én pl leszoktam róla mer meguntam a mosogatást rögtön esemény után :D

11
kukoriica keményítő? az meg minek
leírod mire gondolsz?
én sziimplán foly szappannal mosom :D meg meleg vízzel jól átöblítem az erős kád csapnál nagy nyomással.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!